Hvordan sette opp et sikkert trådløst nettverk Med en Linksys Router

Sette opp et trådløst nettverk med en Linksys router krever bare at du kommer opp med et sikkert passord for å holde Internett trygt fra omverdenen. Ikke å ha et sikkert nettverk er et risikabelt forsøke, som noen med nefarious intensjoner kan stjele din personlige informasjon ved å hacke seg inn på datamaskinen din. Det reduserer også tilgjengelig båndbredde, og hvis det brukes tungt kan ha din internettleverandør kontakte deg om økt bruk.

Bruksanvisning

1 Åpne en Web-side og skriv "192.168.1.1" i adressefeltet. Dette åpner Linksys router konfigurasjon området.

2 Skriv inn "admin" inn i tekstboksen for passord som dukker opp, hvis dette er første gang du har tilgang til konfigurasjonssiden. Hvis du har angitt et brukernavn eller passord for ruteren tidligere, oppgi denne informasjonen.

3 Velg "Wireless" og "Wireless Security" for å få tilgang til "Sikkerhetsmodus" link. Velg mellom WEP, WAP eller WAP2 sikkerhet. WEP bruker en lengre streng passord som ofte genereres for deg, hvor WAP åpner for et passord som du velger å gjøre det lettere å huske.

4 Skriv inn et passord for ruteren inn i Passphrase tekstboksen og deretter Lagre innstillinger for å lagre sikre trådløse nettverksinnstillinger.

Hint

  • Hver datamaskin på det trådløse nettverket krever passordet du opprettet for å få tilgang til Internett.
  • Hvis du glemmer brukernavn eller passord ruter, etter å ha endret det fra standard "admin", tilbakestille ruteren til fabrikkinnstillingene ved å følge instruksjonene for din Linksys modell.