Hvordan sette opp Internet Service i My Home

Hvordan sette opp Internet Service i My Home


Prosessen med å sette opp Internett-tjeneste i hjemmet varierer noe avhengig av hvilken type Internett-tjeneste du abonnerer på. Den mest populære typen Internett-tjenesten er bredbånd Internett. Sammenlignet med oppringt Internett, er bredbånd Internett-tjeneste mye raskere og har den ekstra fordelen av å ikke binde opp en telefonlinje for å bruke den. Det er også forskjellige typer bredbånd Internett-tjeneste: bredbånd Internett via kabel og bredbånd DSL Internett-tjeneste. Prosessen med å sette opp kabel versus bredbånd Internett er litt annerledes.

Bruksanvisning

Bredbånd, kabel Internet Service

1 Koble en ende av en koaksial kabel til kabelvegg støpsel av kabelen tekniker. Koble den andre enden av kabelen til "Cable In" port på modemet.

2 Sett den ene enden av Ethernet-kabelen til modemet Ethernet-port. Sett den andre enden av kabelen til Ethernet-porten på datamaskinen.

3 Koble modemet fra strømledningen inn i en stikkontakt. Slå modemet på.

4 Last inn installasjons CD som fulgte med monteringssett, inn i datamaskinen. og følg instruksjonene på skjermen. Hvis en installasjons CD ikke var inkludert i pakken, åpne datamaskinens nettleser. Følg instruksjonene på skjermen for å laste ned og installere installasjonsfilen.

DSL bredbånd

5 Koble en telefonsplitter i en vegg telefonkontakt. Koble den ene enden av telefonkabelen til en av de splitter telefon knekt. Koble den andre enden av kabelen til den "DSL" på modemet.

6 Koble modemet fra strømledningen til sin "DC" jack. Koble modemet støpselet inn i en stikkontakt. Slå modemet på.

7 Sett den ene enden av Ethernet-kabelen til modemet Ethernet-port. Sett den andre enden av kabelen til Ethernet-porten på datamaskinen.

8 Sett et DSL-filter til splitteren gjenværende tilgjengelige telefonkontakt. Koble den ene enden av telefonledningen til DSL-filteret er telefonkontakt. Koble den andre enden av kabelen til telefonkontakten på undersiden av telefonen. Dette trinnet er bare nødvendig hvis du vil bruke en telefonkontakt for både Internett og telefon service.

9 Last inn installasjons CD som fulgte med monteringssett, inn i datamaskinen. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre oppsettet av DSL Internett-tjeneste.

Hint

  • Hvis du abonnerer på DSL bredbånd Internett-tjenesten, må et DSL-filter kobles til hvilken som helst telefonuttaket eller telefonsplitter kontakt som kobler til en telefon via en telefonkabel.