Hvordan sette opp Manuell Lønn i Quickbooks

Hvordan sette opp Manuell Lønn i Quickbooks


En ting mange mennesker misliker om Quickbooks er hvordan den prøver å få deg til å kjøpe alle slags tilleggstjenester som mange kontorer enten gjøre selv eller rett og slett ikke trenger. En av disse tjenestene som mange foretrekker å gjøre seg selv er lønn programvare. Dessverre, den nyeste versjonen av Quickbooks, i hvert fall på overflaten, ser ikke ut til at du kan gjøre lønn uten å kjøpe spesiell lønn programvare fra dem. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du aktiverer manuell lønn i Quickbooks.

Bruksanvisning

1 Hvordan sette opp Manuell Lønn i Quickbooks

Sørg for at du har Quickbooks åpen og at du opererer i enkeltbrukermodus. Dette er bare et problem hvis du har tilgang til samme selskap fil fra flere datamaskiner. Hvis du ikke er i enkeltbrukermodus, angir du det ved å gå til "File" og deretter "Bytt til enkeltbrukermodus."

2 Skriv inn Hjelp modul ved å trykke F1 på tastaturet eller ved å gå til "Hjelp" og deretter "Quickbooks Help".

3 Klikk på «Søk» -feltet.

4 Skriv "manuell lønn" uten anførselstegn i søkefeltet og trykk "Enter" på tastaturet.

5 Hvordan sette opp Manuell Lønn i Quickbooks

Klikk på "Process lønn manuelt (uten et abonnement til Quickbooks lønn)."

6 Hvordan sette opp Manuell Lønn i Quickbooks


Klikk på "manuelle beregne lønn."

7 Hvordan sette opp Manuell Lønn i Quickbooks


Klikk på "Set mitt selskap fil å bruke manuelle beregninger" for å aktivere den manuelle lønn modulen i Quickbooks. Vær oppmerksom på at du må gå ut av Quickbooks og åpne den igjen for at den skal vises.

8 Hvordan sette opp Manuell Lønn i Quickbooks


Gå til "ansatte", deretter ned til "betale ansatte" for å få tilgang til den manuelle lønn modulen.

9 Gratulerer! Nå kan du legge inn ditt firmas paychecks og utføre beregninger for lønn manuelt og spare bedriften penger.

Hint

  • For å kontakte skattemyndighetene for å få skattesatser og tabeller, kan du besøke dem på et av nettstedene nevnt nedenfor, eller du kan ringe dem gratis på 1-800-829-4933.
  • Ved å skrive inn din lønn manuelt, må du være i stand til å beregne din egen lønn gjeld. Quickbooks vil ikke gjøre det for deg, fordi du ikke skal betale for lønn programvare.