Hvordan sette opp Nettbank

Det er veldig tidkrevende å ringe banken din hver gang du har en konto-relaterte spørsmål. Nå kan du spare mye tid ved å sette opp en nettbank-konto. Denne online kontoen er knyttet til selve bankkontoen din og lar deg se det meste av den samme informasjonen som en bank teller eller kundestøtterepresentant vil se, inkludert avgifter og innskudd (både ventende og ryddet) og din kundeprofil. Det tar bare noen minutter å registrere deg elektronisk når du åpner konto i banken.

Bruksanvisning

1 Gå til bankens hjemmeside og registrere for en nettbank-konto. Skriv inn navn, adresse og kontonummer, samt en e-postadresse. Du kan også bli spurt om ATM bankkortnummer og personnummer for å registrere.

2 Les og godta bankens elektroniske avtalevilkår, som skisserer hvordan du bruker nettbank-konto og hvordan din private informasjon vil bli håndtert.

3 Velg ditt påloggingsnavn (forskjellig fra ditt navn eller kontonummer), et passord med både tall og bokstaver som du vil være i stand til å huske, og angi et sikkerhetsspørsmål. Sikkerhetsspørsmålet vil bli brukt til å hente logg-i detaljer hvis du glemmer.

4 Fullfør registrering og deretter logge på kontoen din. Du vil være i stand til å se noen nylige transaksjoner som du nylig har gjennomført. De fleste banker vil liste opp til to måneder igjen av transaksjoner på din online konto.

Hint

  • Vurdere å registrere deg for en konto med INGDirect.com eller HSBCDirect.com. Disse er online-basert banker som tillater deg å opprettholde en sparekonto uten å måtte gå inn i en bankfilial. Spare prisene er vanligvis bedre enn prisene du ville fått på en vanlig murstein og mørtel bank.Sign opp for bankens Billpay hvis tilgjengelig. Dette vil tillate deg å betale regninger direkte fra din nettbank konto. Utbetalingene vil bli trukket fra kontoen din automatisk og sendt til payee.Sign opp for e-post uttalelser hvis du ikke ønsker å motta vanlig post fra banken din. Dine uttalelser vil bli levert via e-post i stedet.