Hvordan sette opp nettsteder for skrivingen din

Hvis du er en ny forfatter som vokser lei av konstant avvisning, kan det hende du har tenkt på å sette opp ditt eget nettsted for å publisere din skriver. Dette online publiseringsplattform kan tiltrekke seg interesse av en produsent eller utgiver. Men er du ikke en datamaskin suse og er usikker på hvordan du skal begynne å bygge nettstedet. Heldigvis nettstedet utbyggere gjør skape en online tilstedeværelse enkelt, og du trenger ikke å vite noe programmeringsspråk.

Bruksanvisning

1 Søk på nettet etter et nettsted byggmester som passer dine behov. Det finnes en rekke gratis eller rimelige utbyggere, som for eksempel Moonfruit, Square og Webs.

2 Følg instruksjonene på skjermen, opplæring og veivisere (når gjeldende) og bruke nettstedet editor for å bygge ditt nettsted. Mange nettstedet utbyggere tillate enkelt klikk-og-dra redigering.

3 Velg en side mal som fungerer godt for en skriver nettstedet. Passende maler kan inkludere et symbolsk bilde av en fyllepenn eller en gammeldags skrivemaskin. Last avgiftsfrie bilder eller ditt eget bilde å bruke i banner eller på websiden kropp. Sørg for å velge et nettsted byggmester som har bilde opplasting evner.

4 Skriv en velkommen til de besøkende på hjemmesiden, og la dem vite hva nettstedet ditt handler om.

5 Lag en "Om meg" side for å gi ytterligere informasjon om deg selv, dine gjerninger og din karriere. Det kan være lurt å inkludere en utskriftsvennlig CV på denne siden.

6 Last opp utdrag av å skrive. Gi en rekke skriftlig prøver som gjenspeiler den dynamiske rekkevidden til forfatterskap stil.

7 Sett opp en nettbutikk for å selge spiller til skoler, høyskoler eller amatør teater selskaper. For å gjøre dette, bør websiden byggherre ha en e-handel funksjonen. Ikke last opp hele skriptene for folk å lese gratis.

8 Copyright arbeidet ditt før du legger den på ditt nettsted med US Copyright Office eller Writers Guild of America (WGA), hvis du er bekymret for at ditt nettsted besøkende kan stjele arbeidet ditt. Innlegg Betingelser på nettstedet ditt, noe som bør si at arbeidet ikke skal kopieres på noen måte uten skriftlig tillatelse.

9 Innlegg Vilkår for bruk på din nettside, som skal fortelle at arbeidet ditt, helt eller utdrag form, bør ikke kopieres på noen måte uten skriftlig tillatelse.

10 Publiser skriver nettstedet.

Hint

  • Når du har publisert ditt nettsted, må du sørge for at folk vet om det. Fortell dine venner og familie via nettsamfunn, og deretter annonsere på nettstedet ditt på gratis annonsering områder. Store søkemotorer som Bing, Google og Yahoo kan rangere ditt nettsted høyere hvis det er flere referanser til nettstedet ditt på internett.