Hvordan sette opp Online Dating

For online dating, er en persons profil tilsvarende en introduksjon. De fleste online dating sites krever minst en minimal profil før du lar folk til å delta. En god profil kan bety forskjellen mellom å motta mange lovende svar eller ingen. Mens hver profil er unik, det er vanlige faktorer involvert i å sette opp en dating profil som vil tiltrekke seg oppmerksomhet fra potensielle dating partnere.

Bruksanvisning

1 Velg et brukernavn og header for din profil. Bruk kreativiteten til å velge et brukernavn og header som gjenspeiler din personlighet og skiller seg ut fra mengden. Prøv å unngå klisjeer eller altfor tankevekkende valg.

2 Svar kreves profilen spørsmål. Fullfør eventuelle spørre så fullstendig som mulig. Vær sannferdig i å beskrive deg selv og så åpen som mulig i begrunnelsen dine krav til potensielle kamper.

3 Vær ærlig om ditt utseende, alder og vekt. Hvis du ikke ønsker å avsløre din eksakte alder, viser en aldersgruppe. Hvis en eksakt dato er nødvendig, bruk en dato som indikerer en svært høy alder, selv om dette vil skjerme deg ut av de fleste aldersrelaterte søk.

4 Utkast personlig essay for profilen din. Ta med en kort beskrivelse av deg selv, ditt arbeid og dine hobbyer. Indikere hva du liker og ikke liker, samt en beskrivelse av den type person og forholdet du er ute etter.

5 Post minst ett bilde. Hvis du bare poste ett bilde, bør det være et klart bilde av ansiktet ditt. En annen, full lengde bilde er et godt valg. Bilder bør være datert i løpet av de siste 6 måneder eller det siste året på det meste. Ikke ta bilder med andre mennesker som kan synes å være romantiske mates eller for barn med mindre de er dine.

6 Korrekturlese essay. Sjekk for stave- og grammatikkfeil. Har en venn lese det over og gi en kritikk. Bruk riktig tegnsetting og stave ord i stedet for å bruke forkortelser mer passende for teksting.

Hint

  • Hvis du ikke legge inn et bilde, gi en detaljert beskrivelse og indikerer at du har bilder å dele.
  • Hold profilen din positive og upbeat mens resterende ærlig. Om at du er skilt er OK. Om at din ex renset deg ut i skilsmisse er det ikke.
  • Endre dating profil header ofte. Det er en måte å holde profilen din frisk. De nyeste og mest nylig reviderte profiler er ofte inkludert på toppen av et søk.
  • Ikke legg seksuelt provoserende bilder med mindre profilen din er for en voksen eller alternativ datingside.
  • Unngå lange lister med krav til potensielle datoer. Dette kan være potensielt off-putting, selv til å personer som oppfyller alle dine krav.