Hvordan sette opp Opera Tips Bruk SSL

Hvordan sette opp Opera Tips Bruk SSL


Opera er en av de mer populære nettlesere tilgjengelig, og var en av de første til å tilby muligheten til å åpne flere sider i faner i et enkelt vindu. Opera-nettleseren har også muligheten til å sende og motta e-post via den innebygde e-postklient. Hvis du har konfigurert e-postkontoen i Opera, men er ikke i stand til å sende eller motta e-post, kan det være fordi serveren krever en sikker tilkobling ved hjelp av Secure Sockets Layer (SSL), også kjent som Transport Layer Security (TLS). Du kan bruke e-valg i Opera for å konfigurere kontoen din for å koble til en server sikkert.

Bruksanvisning

1 Start Opera. Klikk på den røde "Meny" -knappen i øverste venstre hjørne av skjermen, og klikk deretter på "Mail og Chat Accounts."

2 Klikk på e-postkonto som du må endre, og klikk deretter på "Rediger".

3 Klikk på "Servers" -fanen på toppen av "Account Properties" vinduet.

4 Sett en hake i "Secure Connection (TLS)" boksen under "Innkommende POP server" eller kategorien "Utgående SMTP-server", avhengig av serveren som krever at du kobler sikkert.

5 Klikk på rullegardinmenyen ved siden av "Authentication" under innkommende eller utgående server for å endre metoden for autentisering benyttes. I de fleste tilfeller bør du velge "Auto".

6 Klikk "OK" og deretter "Close" for å gå tilbake til Opera.

Hint

  • Du kan også konfigurere Opera Mail til å koble på en sikker måte når du konfigurerer en e-postkonto for første gang. Etter inn innkommende og utgående e-post server adresser, klikker du på "Bruk sikker tilkobling (TLS)" check-bokser for hver server som nødvendig før du klikker på "Finish" for å lagre kontoinformasjon.
  • I de fleste tilfeller, standard innkommende og utgående server portnumre for usikre e-tilkoblinger er forskjellige fra tallene bruker for sikre tilkoblinger. Hvis du ikke kan sende eller motta e-post etter å konfigurere Opera å bruke en sikker tilkobling, sjekk med din e-postleverandøren for å forsikre deg om at du bruker riktige portnumre.