Hvordan sette opp Outlook med en skole e-post i Kentucky

Hvordan sette opp Outlook med en skole e-post i Kentucky


Microsoft Outlook er en e-applikasjon utviklet for hjemmebrukere og bedrifter. Den lar deg legge til en eller flere av kontoene til programmet. For eksempel, hvis du eier en skole e-postkonto fra en Kentucky skole (eller hvilken som helst annen skole), kan du konfigurere kontoen din i Microsoft Outlook. Når den er konfigurert, kan du sende og motta meldinger med skolen din e-postadresse. Du trenger bare å få din kontoinformasjon fra personen som har ansvaret for skolens IT-avdelingen.

Bruksanvisning

1 Skaff kontoinnstillinger fra IT-avdelingen din skoles. Du trenger din e-postadresse, e-postkonto (POP3 eller IMAP), brukernavn og passord, og dine SMTP / POP3-serveradresser. I tillegg trenger du noen nødvendige portnumre og bekreftelse på at den utgående e-postserver bruker samme brukernavn og passord som en for kontoen din. (Noen utgående e-postservere krever ulike brukernavn og passord for å sende e-post.)

2 Start Microsoft Outlook ved å klikke på "Start", "Alle programmer" og klikke "Microsoft Outlook".

3 Klikk på "File", "Info" og "Kontoinnstillinger". Klikk på "Kontoinnstillinger" fra menyen og velg "New", "e-postkonto" og "Next".

4 Klikk "Konfigurer serverinnstillingene eller flere servertyper" og velg "Next".

5 Klikk "Internet e-post", "Next" og "Legg til ny e-postkonto." Velg kontotype og klikk "Next".

6 Skriv inn navn, e-postadresse og kontotype under "Brukerinformasjon". Skriv inn innkommende og utgående e-postservere og noen havner under "Server Information." For eksempel kan innkommende servernavnet ligne: "incoming.myschoolwebsite.edu." Den utgående mailserver vil bli formatert på samme måte.

7 Skriv inn ditt brukernavn og passord under "Påloggingsinformasjon" og velg om du trenger sikker autentisering. Denne informasjonen er tilgjengelig fra skolens IT-avdeling.

8 Klikk "Test kontoinnstillinger" for å sikre at du har angitt riktig kontoinformasjon. Klikk "Next" og "Finish" for å lagre kontoinformasjonen din.