Hvordan sette opp Outlook på en PC som bruker Internet Mail Service

Microsoft Outlook er en desktop e-postprogram som er en del av Microsoft Office-pakken. Hvis du allerede bruker en Internett-posttjenesten (webmail), kan du konfigurere Outlook til å få tilgang til denne kontoen, slik at du kan laste ned e-post til datamaskinen. Bruke Outlook til å få tilgang til e-posten din gir deg den hastigheten og desktop integrasjon av et dataprogram, kontra å måtte navigere til et nettsted for å sjekke e-posten din.

Bruksanvisning

1 Kontroller at e-postleverandøren tillater deg å laste ned e-post via tredjepartsklienter. Du må kanskje aktivere alternativet innenfor dine webmail innstillinger. Du trenger å få e-postserveren type (POP3, IMAP), samt innkommende og utgående e-postserver.

2 Åpne Microsoft Outlook. Velg "Verktøy> Kontoinnstillinger."

3 Velg "E-post" og klikk "Ny".

4 Skriv inn navn, e-postadresse og passord. Kryss av i boksen som sier "Konfigurer serverinnstillingene manuelt." Klikk "Next".

5 Velg type e-postserver (POP3 eller IMAP). Skriv inn innkommende og utgående server, som leveres av webmail-tjenesten. Klikk "Next".

6 Følg resten av instruksjonene på skjermen og klikk "Finish" for å konfigurere din webmail med Outlook. Klikk på "Send / Motta" på hoved Outlook-vinduet for å begynne å laste ned e-post til programmet.