Hvordan sette opp Quickbooks Online

Quickbooks er en desktop-basert programvare utviklet for å hjelpe enkeltpersoner og små bedrifter med ulike aspekter av regnskap og pengene ledelse. Quickbooks kan håndtere regnskapsmessige problemstillinger som fakturering, regninger og kostnader sporing. Quickbooks Online er Internett-basert utvidelse av desktop programvare. Lær hvordan du setter opp Quickbooks Online for å øke produktiviteten i regnskapsprogrammer og få mer ut av Quickbooks data.

Bruksanvisning

1 Kontroller at datamaskinen er kompatibel med Quickbooks Online. Du må ha en Windows-basert PC med 128 MB ledig minne (Mac-maskiner ikke er støttet for øyeblikket). Du må også ha Internet Explorer 6 og Adobe Acrobat 6.0.

2 Forstå de tre nivåene av Quickbooks Online. Quickbooks Online har en gratis utgave og en Basic og Plus-utgaven at hver belaster en månedlig avgift. Alle versjoner kan du få tilgang til Quickbooks regnskapsdata hvor som helst du har en Internett-tilkobling, som fjerner tilgangsbegrensninger på skrivebordet baserte småbedrifter regnskap programvare. Men Quickbooks grunnleggende og Quickbooks Plus utgaver legge til flere funksjoner, blant annet kundeservice support og tjenester, for eksempel nettbank for små bedrifter.

3 Logg deg på Quickbooks Online-konto (se lenke i Resources). Hvis du ikke allerede har en Intuit konto med Quickbooks Online, registrere en ny en til å begynne å sette opp Quickbooks online tjeneste (se lenke i Resources). Når du registrerer deg, velger du hvilken utgave av Quickbooks Online du ønsker å registrere. Alt er gratis for den første måneden, men det grunnleggende og Plus-utgaven kostnad for de påfølgende månedene.

4 Fullfør Quickbooks Online Startup intervju. Intuit bruker intervjuet for å finne ut dine behov og hjelper deg å sette opp Quickbooks online raskt. Angi om du er en ny Quickbooks bruker eller har brukt Quickbooks før. Hvis sistnevnte, fortsett til trinn 5 i denne guiden. Hvis du aldri har brukt Quickbooks før, hopper du til trinn 6.

5 Importer desktop Quickbooks data inn i Quickbooks Online-konto for å forhåndsutfylle regnskap felt og synkron de to småbedrifter finansregnskapet. Hvis du aldri har brukt Quickbooks før, hopp til trinn 6 i denne guiden. Følg instruksjonene på skjermen for å angi tidligere Quickbooks data. Oppstarten intervju vil lede deg gjennom prosessen med å laste opp dine gamle Quickbooks data fra harddisken på datamaskinen. Når regnskapsdata er lastet opp, vil Quickbooks Online redigere og modifisere finansiell informasjon for små bedrifter å passe de egendefinerte felt av Quickbooks Online.

6 Sett opp dine preferanser og Quickbooks Online konto ved å følge instruksjonene på skjermen. For eksempel, klikk på "Lønn" og begynn å registrere lønnsdataene hvis du ønsker å sette opp Quickbooks Online å håndtere dine lønns- og personaldata.

Hint

  • Bruk Quickbooks Online til å administrere regnskapsinformasjon for en liten bedrift hvor som helst du har en Internett-tilkobling.
  • Hold innloggingsinformasjon for Quickbooks Online på et sikkert sted for å hindre folk fra å logge deg på Quickbooks Online konto og få tilgang til de finansielle detaljene for din bedrift.