Hvordan sette opp sperrefunksjoner med Windows XP

Hvordan sette opp sperrefunksjoner med Windows XP


Windows XP inneholder sensur-en foreldrekontroll-funksjon som gjør det mulig å sette begrensninger på innholdet brukerne har tilgang til på Internett og på mediespillere. Med den enorme mengden av pornografi, narkotika, farlige fortellinger og annet voksent materiale på internett, er det viktig å beskytte barn ved å overvåke hva de har tilgang til. Konfigurer sensur og ta kontroll over hva barna se på datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Klikk på Windows "Start" -menyen og klikk på "Control Panel".

2 Dobbeltklikk på "Alternativer for Internett" og klikk på "Innhold" -kategorien. Klikk på "Aktiver" knappen under "sensur" for å starte Windows XP foreldrekontroll.

3 Klikk på "Vurderinger" -kategorien og velg den kategorien du ønsker å blokkere innhold fra. For eksempel velge "Nakenhet". Dra glidebryteren mot venstre eller høyre for å spesifisere hva brukerne har lov til å vise.

4 Klikk på "General" fanen, og klikk "Opprett passord." Skriv inn et administratorpassord, skriv det på nytt for å bekrefte. Skriv inn et passord hint og klikk "OK."

5 Klikk på "Godkjent Nettsteder" fanen og skriv inn URL-adressene for nettstedene du ønsker å blokkere og de du ønsker å godkjenne i de aktuelle områdene.

6 Klikk "OK" for å lagre endringene, klikk "OK" for å lukke "Alternativer for Internett."