Hvordan sette opp Talegjenkjenning på en Macintosh

March 14 by admin

Fremtiden for personlig databehandling er Apple Macintosh i dag. Bevæpnet med talegjenkjenning programvare, kan Mac lytte til og forstå talekommandoer for å utføre dagligdagse oppgaver. Følg disse enkle trinnene for å konfigurere Talegjenkjenning på Mac.

Bruksanvisning

1 Aktiver talegjenkjenning ved å gå til "System Preferences" og velge "Tale". Slå på fanen Talegjenkjenning. Slå deretter på speakable elementer.

2 Sett Ning Metode for å "Lytt kontinuerlig med nøkkelord" for håndfri bruk. Nå, sette "Keyword er valgfritt før kommandoer." Mens hands-free er den mest tilfredsstillende oppsett, krever det også den mest rolige omgivelser. Enhver merkelig støy kan sette av vilt tilfeldige kommandoer.

3 Beskytt mot bakgrunnsstøy uhell innstillingen av kommandoer. Sett til "Hør bare mens tasten trykkes" -modus, eller "Keyword er nødvendig før kommandoene" alternativet.

4 Legg til fabrikken satt av speakable kommandoer ved å lage tastaturkommandoer speakable. Bare si "Define keyboard command" og du vil bli bedt om å angi en kommando for en enkelt applikasjon, eller globalt for alle programmer.

Hint

  • Bruk talegjenkjenning for å erstatte repetitive tastatur, mus og styreflate bevegelser, noe som kan føre til carpal tunnel syndrom skade.
  • Mer speakable elementer kan enkelt legges med Applescript, som ligner til å skape en makro kommando.
  • For større kontroll over talegjenkjenning, veksle kontinuerlig lytting på / av med lyttetasten.

Related Articles