Hvordan setter jeg inn to blanke punktene i MS Word 2007?

March 2 by admin

Hvordan setter jeg inn to blanke punktene i MS Word 2007?


MS Word 2007 har en ny design som er ganske forskjellig fra utseendet på tidligere versjoner av Word. Den har også flere tilpasnings og driftsfunksjoner som er designet for å gjøre tekstbehandling enda enklere. For eksempel, noen ganger når du skriver et dokument, kan det være lurt å gå videre til andre seksjoner og gå tilbake til tidligere deler senere, spesielt hvis du ønsker å hoppe over visse avsnitt i et essay. Men du trenger fortsatt disse delene i oppgaven selv om du lar dem stå tomme for tiden. Takk til MS Word 2007-talls stil funksjoner, kan du sette inn to tomme avsnitt i dokumentet for å komme tilbake til senere.

Bruksanvisning

1 Åpne MS Word 2007-dokument.

2 Velg den første stilen fra "Style" -menyen ligger innenfor "Home" -kategorien. Den første stilen vises som følger: "AaBbCcDd" etterfulgt av avsnittet symbol og "Normal" (som bare viser at denne stilen formaterer automatisk dokumentet med normal avsnittsformatering).

3 Plasser markøren der du vil sette inn to tomme avsnitt.

4 Trykk på "Enter" -tasten to ganger for å sette inn to tomme avsnitt i MS Word 2007.

Hint

  • Når du ønsker å gå tilbake til de tomme avsnitt, trykker du bare på opp- eller ned-tasten for å finne dem. Programmet vil automatisk plassere markøren på begynnelsen av avsnittet når du gjør det.
  • Vokt dere for å velge feil stil. For å sette inn to tomme avsnitt i MS Word 2007, må du ha en stil valgt som formaterer avsnitt.

Related Articles