Hvordan setter jeg lysbildeserier på YouTube?

Hvordan setter jeg lysbildeserier på YouTube?


Internett gjør det mulig å dele livet ditt med dine kjære. Enten de bor rett over gaten eller over hele verden, kan en enkel lenke gi dem tilgang til alle bilder, videoer og filmer du liker. Lage en lysbildefremvisning av bildene dine og laste den opp til YouTube gjør deling enkelt: Med en link, kan du dele så mange bilder du vil med så mange mennesker som du vil.

Bruksanvisning

Oppretting Lysbilde

1 Importer bildene dine inn i din video-redigering program av valget. Velg filene du ønsker.

2 Legg bildene dine til tidslinjen; Det skal vise ett bilde per ramme. Du kan legge til så mange bilder du vil.

3 Angi hvor lenge hvert bilde vises. De fleste programmer vil la deg velge alle rammene på tidslinjen din; derfra bør du være i stand til å høyreklikke og endre egenskapene. Rådfør deg med dokumentasjonen for programmet hvis du er usikker på noen funksjoner.

4 Sett lyd i lysbildeserien (valgfritt). Du kan spille inn kommentarer eller bruke musikk fra datamaskinen. Importer lyd til programmet.

5 Eksportere lysbildeserien som en video. YouTube støtter oppfølging videoformater: .wmv FLV, AVI, WebM, mpeg-4, 3GPP, .mov, og .MPEG-PS.

Laste opp din slideshow på YouTube

6 Gå til YouTube.com og logge på kontoen din. Hvis du ikke har en YouTube-konto, kan du registrere deg gratis ved å klikke på "Opprett konto" linken øverst i høyre hjørne. Hvis du har en Google-konto, kan du også bruke den til å logge seg på YouTube.

7 Klikk på "Last opp" linken til høyre for søkeboksen.

8 Velg "Velg fil" og klikk på den gule "Last opp video" -knappen. Mens videoen er lastet opp kan du sette sitt navn, beskrivelse, kategori og personverninnstillinger. Velg "Lagre endringer". Du bør få en melding som sier at endringene venter mens videoopplastinger.

9 Ikke lukk vinduet til lysbildeserien er ferdig opplasting. Når opplastingen er ferdig, bør det gi deg en link til videoen. Send en YouTube-link til hvem du vil.

Hint

  • Windows leveres med Windows Movie Maker, som er perfekt for nybegynnere. I Windows 7, det kommer også med en funksjon som gjør at du kan eksportere direkte til YouTube fra programmet.
  • Standardpersonverninnstillingene for en YouTube-opplasting er offentlig; Det betyr at hvem som helst kan finne på lysbildeserien i et søk og vise det. Du kan velge å holde lysbilde private og dele den bare med opp til 25 utvalgte seere, eller gjøre det unoterte, som lar hvem som helst med en lenke for å vise videoen, men fjerner den fra søkemotorresultater.