Hvordan setter jeg opp den rekkefølgen på lysbildene i en skjermsparer?

Hvordan setter jeg opp den rekkefølgen på lysbildene i en skjermsparer?


Animerte holde bilder og tekst fra etsing i datamaskinens skjerm. De verktøyene er tilgjengelig i ulike formater, inkludert lysbilder som endres med visse mellomrom. Du kan sikre rekkefølgen på bildene i lysbildefremvisningen ved å endre navnet bildefilnavnene i mappen bildene / grafikk lagres i.

bruksanvisning

Sette opp Folder - Windows

1 Klikk "Start" og "Mine dokumenter".

2 Klikk på "Mine bilder" -mappen, som er standardmappen for bildefremvisning bilder hvis du bruker Windows lysbildefremvisning skjermsparer søknad.

Hvis du bruker en tredjeparts skjermsparer, går du videre til neste trinn; ellers, hopp til trinn 4.

3 Høyreklikk hvor som helst i den venstre ruten i "Mine dokumenter" skjerm. Velg "New" og "Folder". Skriv inn et navn for den nye mappen, og trykk deretter på "Enter" eller "Return" tasten på tastaturet til datamaskinen.
Klikk på mappenavnet for å åpne det.

4 Klikk "Start" og "Min datamaskin". Naviger til katalogen som inneholder bildefilene du ønsker å inkludere i lysbildefremvisning skjermsparer.

5 Klikk og dra bildene du ønsker å bruke til "Mine bilder" -mappen eller den nye mappen du opprettet.

Gi nytt navn til bildefilene - Windows

6 Klikk på ikonet "Views" på verktøylinjen øverst på skjermen. Den "Views" -ikonet er til høyre for "Mapper" -ikonet.

7 Velg "Thumbnails". Du vil se et lite bilde av hver av bildene dine.

8 Høyreklikk på bildefilen du ønsker å vise først i lysbildefremvisningen. Velg "Gi nytt navn." Klikk inne i den markerte boksen for å fjerne markeringen filnavnet.

9 Skriv "01" på slutten av bildets filnavn. Eksempel: "imagename01". Hvis du utelater "0" foran nummeret, vil datamaskinen ikke sortere bildefilnavnene riktig. Trykk på "Enter" eller "Return" tasten på tastaturet til datamaskinen.

10 Gjenta trinn 3 og 4, men gå inn i neste nummer i rekken for bildet du vil vise i lysbildefremvisningen. Nummerere dem "02", "03" og så videre.

Mac

11 Naviger til katalogen som inneholder bildefiler for lysbildefremvisningen. Hvis du ikke har en lysbildefremvisning bildemappe, går du videre til neste trinn, ellers går du til trinn 3.

12 Klikk på "Finder" på "Dock" på bunnen av din Mac "Desktop". Klikk "Fil" og "Ny mappe". Skriv inn et navn i den markerte boksen under mappeikonet.

1. 3 Naviger til katalogen som inneholder bildefilene du ønsker å inkludere i lysbildefremvisning skjermsparer. Klikk og dra bildene du ønsker å bruke til lysbildefremvisning mappen eller nye mappen du opprettet.

14 Klikk én gang på bildet filnavnet du ønsker å vise først i lysbildefremvisningen. Hold museknappen nede - filnavnet vil markere. Klikk inne i den markerte boksen for å fjerne markeringen filnavnet.

15 Skriv "01" på slutten av bildets filnavn. Eksempel: "imagename01". Hvis du utelater "0" foran nummeret, vil datamaskinen ikke sortere bildefilnavnene riktig. Trykk på "Enter" eller "Return" tasten på tastaturet til datamaskinen.

16 Gjenta trinn 4 til 5, men gå inn i neste nummer i rekken for bildet du vil vise i lysbildefremvisningen - "02", "03" og så videre.

Hint

  • Når du legger til nye bildefiler til lysbildefremvisningen mappen, ikke glem å legge til neste nummer i serien til filens navn slik at bildet vises riktig i din skjermsparer.