Hvordan setter jeg opp Wireless Internet Service?

Hvordan setter jeg opp Wireless Internet Service?


Trådløs Internett-tjenesten gir mye lettere, men å finne ut hvordan du setter opp en tilkobling og bruke den trådløse-aktivert datamaskin kan være litt skremmende. Et trådløst modem eller en ruter som er nødvendig for å tilveiebringe et trådløst signal. Datamaskinen må også være utstyrt med en anordning for å lese det signal er kjent som et trådløst kort. Når du har valgt en Internett-leverandør (ISP) prosessen med å sette opp trådløst Internett kan begynne.

Bruksanvisning

1 Velg en Internett-leverandør (ISP). Alternativene kan være begrenset av ditt geografiske område. De fleste leverandører krever at den første installasjonen av en Internett-tilkobling er utført av deres teknikere. Leverandøren skal installere et sentralt knutepunkt for Internett i hjemmet kalles et modem. Dette er det punktet hvor sammenhengen vil gå inn i huset ditt. Hvis modemet gitt er allerede trådløst, trenger du bare å konfigurere datamaskinen for det trådløse signalet.

2 Koble fra modemet til å slå av signalet og koble den trådløse ruteren til modemet via Ethernet-kabel. De fleste rutere vil ha porter plassert på baksiden av anordningen med det formål å porten trykt over åpningen. Velg port for tilkobling til modemet.

3 Koble til modemet og la modemet å sykle helt til drift. Pass på lyset for Internett-tjenesten angir at en Internett-signal er ervervet.

4 Plugg inn den trådløse ruteren. Dette vil starte prosessen for det trådløse signalet som skal kringkastes. Vent til lampen for "WLAN" eller "LAN" lyser på modemet, og oppgi de to enhetene er koblet sammen.

5 Koble datamaskinen direkte til ruteren og åpne nettleseren for å konfigurere de trådløse Internett-innstillingene. Du må gjøre dette før du kobler til Internett. Ser på instruksjonene på ruteren og inn i hjemmet IP-adressen til ruteren i adressefeltet i nettleseren din. Du må angi innstillingene eller konfigurasjonsområdet der du vil nevne den trådløse tilkoblingen, bruke et passord og angi et administrativt passord for å hindre endringer fra blir gjort.

6 Konfigurere datamaskinen din for bruk med trådløst internett. Denne prosessen vil variere basert på operativsystemet. Åpne alternativet nettverkstilkoblinger og velg nettverket ditt, og skriv deretter inn det trådløse passord. Datamaskinen kan konfigurere seg selv automatisk for tilkobling til trådløst Internett. Hvis den ikke gjør det, åpner du nettverksinnstillinger og kontrollere at funksjonene for å få en IP-adresse og DNS-serveren automatisk blir aktivert.