Hvordan sikkerhetskopierer Internett-historie med Firefox?

Hvordan sikkerhetskopierer Internett-historie med Firefox?


Mozilla Firefox er en populær nettleser som gir tilgang til en rekke programmer og tilpasningsmuligheter. Som de fleste nettlesere, kan Firefox settes for å holde styr på Internett historie og bokmerker. Denne informasjonen kan deretter sikkerhetskopieres i tilfelle du ønsker å overføre informasjonen til en annen datamaskin i hjemmet eller en helt ny datamaskin. Sikkerhetskopiering Internett historie i Firefox tar bare noen få minutter.

Bruksanvisning

1 Klikk på Start-knappen på oppgavelinjen og åpne \ "Run \" ved å klikke på \ "Run \" -knappen (Windows XP) eller skrive \ "Run \" i søkefeltet og trykke på \ "Enter. \"

2 Kopier og lim inn følgende i Kjør ledeteksten, og trykk Enter:% AppData% \ Mozilla \ Firefox \ Profiles \

3 Høyreklikk på mappen som vises, og klikk \ "Kopier. \" Dette er din Firefox profilmappe som inneholder alle dine bokmerker, nettleserloggen, innstillinger og annen informasjon.

4 Sett inn en backup-minneenhet i sin riktige inngangen på datamaskinen. Sikkerhetskopiere enheter inkluderer minnepinner, en ekstern harddisk, tomme CD-ROM, SD-kort og andre eksterne former for hukommelse.

5 Trykk på Windows \ "tast + E \" for å åpne Min datamaskin / PC-menyen og dobbeltklikk på enheten for å åpne den. Deretter høyreklikker du på mappen og klikk Lim inn for å kopiere Firefox profilen til enheten. Du har nå en sikkerhetskopi av Firefox profil og alle dens informasjon.

Hint

  • Sikkerhetskopier profilen din ofte å holde den up-to-date.
  • Still dine surfing historie innstillingene ved å klikke \ "Tools, \" da \ "Options \" og til slutt \ "Personvern. \" Du kan tilpasse Firefox til å lagre nettleserloggen eller slette det hver gang du lukker programmet.