Hvordan sikre en e-postadresse for nettsider

Hvordan sikre en e-postadresse for nettsider


Sikring av e-postadresser på websider er viktig for de som ønsker å unngå å få spam fra e-post høsting bots. E-post høsting bots ofte avhengige av å anerkjenne felles struktur av e-postadresser - en "@" signal etterfulgt av dot com. Metoder for å skjule eller sikre e-post kan være alt fra å endre måten e-postadressen vises på siden, til å bruke skript for å obfuscate HTML-koden og hell skjule e-postadressen.

Bruksanvisning

Endre hvordan "@" er skrevet

1 Åpne din webside på Notepad eller en HTML-editor.

2 Sett på "@" skilt i den delen hvor e-posten vises med ordet "på." Fjern eventuelle varme linker for e-posten. For eksempel, hvis e-posten i skrevet denne måten i HTML: <a href="mailto:[email protected]"> [email protected] </a>, erstatte den med: deg (at) email.com

3 Lagre endringene.

Bruk hex verdier

4 Oversett din e-postadresse i sin heksadesimale tilsvarende. For å gjøre dette, vil du trenge en "tekst til hex" -verktøyet (se Ressurser).

5 Rediger HTML på siden din med Notepad eller en HTML-editor. I avsnittet for e-postadressen din, erstatte "mailto" i e-posten til sin hex tilsvarende. I stedet for den nøyaktige e som teksten linking til det, skriv inn "Send oss":

<a href="mailto:%79%6F%75%40%65%6D%61%69%6C%2E%63%6F%6D"> Send oss ​​</a>

6 Lagre endringene.

Obfuscate e-postadresse

7 Finn en obfuscating script (se Ressurser). En obfuscating script krypterer e-postadressen slik at det ikke lenger er gjenkjennelig med e-post høsting bots.

8 Rediger HTML på websiden for å bruke obfuscating script. Følg instruksene fra obfuscating script leverandøren for å lime inn skriptet på HTML-koden på siden din.

9 Lagre endringene.

Hint

  • De fleste nett avanserte brukere vil forstå at (at) refererer til "@" tegn. Men hvis publikum ikke er teknologisk tilbøyelig, kan det være lurt å bruke andre metoder for å sikre e-postadresser på nettet.