Hvordan sikre en stasjonær datamaskin er Lock Box

Hvordan sikre en stasjonær datamaskin er Lock Box


Lei av familiemedlemmer rote med personlige filer? Bruk en lås for å beskytte sensitive mapper. The Lock Box vil låse opp mappen og hindre noen fra å få tilgang til skjulte filer inne. Med mindre noen kan lære passordet som ble brukt til å låse Lock Box, vil det være svært sikker på å ivareta en desktop-sensitive filer.

bruksanvisning

Hvordan sikre en stasjonær datamaskin er Lock Box

1 Finn en Lock Box program for å laste ned. Sørg for å velge en som er gratis. Dette er ikke en situasjon hvor du får det du har betalt for, fordi en fungerende Lock Box er veldig enkel og ikke trenger noen ekstra funksjoner. My Lockbox er en flott løsning for å låse mapper:

http://www.znsu.com/Windows/Security-Privacy/Access-Control/My-Lockbox.html

Lagre den til nedlastingsmappen.

2 Fest skrivebordet. Før du bruker en Lock Box er det viktig å sikre datamaskinen. Det kan være en keylogger installert. Tasteloggere er en type programvare som kan spille inn passordet og beseire sikkerheten i Lock Box. Nå plukke en mappe i en obskur sted å lagre sensitive filer. Hvis det er i System32-mappen i stedet for skrivebordet, datamaskinens brukere er mindre sannsynlig å finne den.

3 Installer Lock Box programvare. Klikk "Next" et par ganger før den spør hvor Lock Box bør installeres på skrivebordet. Prøv å installere den på innsiden av et annet program-mappen. Dette vil bidra til å skjule filen fra vanlig visning. Husk at hvis når som helst i installasjonen av programvaren ber om penger eller sier at det er en 30-dagers prøveversjon, gå tilbake og se etter en gratis versjon.

4 Sikre mappen med Lock Box programvare. For å sikre mappen, høyreklikker du på den og velg deretter alternativet for å låse den. Dette vil låse mappen permanent, og til den er låst ingen kan få tilgang til den eller lagre filer på innsiden av det. En ekstra grad av sikkerhet vil være å høyreklikke på sikre mappen og gjøre det skjult. På denne måten vil ingen bli fristet til å prøve å bryte inn.

5 Bruk Lock Box. Ikke låse filer på en USB-stasjon, som de ikke vil være tilgjengelig fra en annen desktop. Heller ikke låse ofte brukte mapper som ikke har sensitiv informasjon, som det vil være smertefullt å skrive inn et passord hver gang mappen må åpnes. Passord bør byttes minst en gang i måneden. Sørg for å bruke en lengre passord med store bokstaver og tall.