Hvordan sjekke alle utvidelser av et domene

Et domenenavn refererer til navnet på et nettsted; Dette er adressen du skriver inn i adressefeltet i nettleseren. Domenenavn utvidelser er suffikset på slutten, som "COM" eller "NET". Hvis du har et bestemt navn i tankene for et nettsted som du vil, men de vanligste utvidelser som COM er allerede tatt, kan du bruke noen gratis verktøy på nettet for å søke de andre utvidelser for å finne en som er tilgjengelig.

Bruksanvisning

1 Naviger til DomainSearch (se Ressurser). Klikk på boksen øverst på siden. Skriv inn et domenenavn du vil uten utvidelsen, så "Nettstedet", ikke "Website.com." Klikk på "Velg alle" under "Extensions" boksen og trykk "Søk" for å søke alle domene utvidelser for det området.

2 Besøk Instant Domain Search (se Ressurser). Kryss av i boksen for alle utvidelser tilgjengelig på høyre side, og deretter skrive inn et navn for å søke. Dette nettstedet gir deg en umiddelbar oversikt over tilgjengeligheten for disse nettstedene som du skriver navnet i. Dette er en effektiv måte å sjekke flere domenenavn for flere utvidelser på en gang.

3 Gå til Network Solutions hjemmeside (se Ressurser). Skriv inn et navn i "Web-adresse" i venstre side av siden. Sjekk alle domenenavn utvidelser tilgjengelig som "Asia", "oss", "MOBI," "INFO", og så videre. Trykk tilbake for å sjekke alle disse domene utvidelser på en gang. Dette nettstedet har også en "Whois" for å gi deg mer informasjon om domenene.