Hvordan sjekke Bluetooth-innstillinger

Hvordan sjekke Bluetooth-innstillinger


Når du bruker Bluetooth-enheter på datamaskinen din, vil de bli styrt av en intern Bluetooth-verktøyet. Dette verktøyet holder en logg over tilkoblingene gjøres, type Bluetooth-enhet koblet og frekvensen av det trådløse nettverket. Hvis du trenger å endre disse innstillingene, må du åpne Bluetooth-verktøyet på datamaskinen. Finne og vise Bluetooth-innstillingene er en veldig enkel prosess.

Bruksanvisning

1 Gå til Start-menyen og velg "Control Panel". Et nytt vindu åpnes med systemikoner. Merk: Hvis du bruker Windows XP vil du ønsker å trykke på "Bytt til klassisk" knappen på venstre side for å se alle ikonene.

2 Dobbeltklikk på "Bluetooth" ikonet. Dette ikonet vil være blå og har en stor B i sentrum. Et nytt vindu vil dukke opp.

3 Velg "Innstillinger" fra det nye vinduet. Dette vil vise de gjeldende Bluetooth-innstillinger så vel som tillater deg å justere andre alternativer. Hvis du bestemmer deg for å endre noen innstillinger, må du trykke på "OK" -knappen nederst i vinduet før du fortsetter.

Hint

  • Hvis du bruker en tredjeparts program for å administrere Bluetooth-enheter må du deaktivere den før du får tilgang til innstillinger i Windows.