Hvordan sjekke din Internet Download Direct Link Problem

Hvordan sjekke din Internet Download Direct Link Problem


En Internet Download Link Problemet er et problem med manglende eller skadet koden i serie med kommandoer som gjør at datamaskinen kan laste ned programmer fra Internett. Det kan også oppstå mellom en koblet datamaskin og skriver eller faks og skape ustabilitet mellom filene som sendes til utskrift og de som skrives ut. Fikse en direkte nedlastingslink problem er vanligvis så enkelt som å følge noen få skritt på datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Gjør speed test på Speedtest.net. Gå til denne siden i nettleseren din og klikk "teste min datamaskin". Klikk "OK" for å fullføre testen. Hvis det forteller deg at du har en nedlastingslink problem, kan du klikke på "fikse problemet" linken på Speed ​​Test området, som vil laste ned et program for å fikse datamaskinen.

2 Gjør speed test på Senbit.com. Gå til nettsiden og klikk "Test Min datamaskin". Klikk "Kjør Test» for å kjøre speed test. Hvis resultatet står "direkte download link problem," klikk på virus beskytte programmet foreslått av nettstedet.

3 Gjør Speak Easy speed test ved å gå til nettstedet og klikke på "Gjør speed test." Testen kjøres automatisk på datamaskinen. Hvis det viser at du har en nedlasting direkte kobling problem, vil det foreslå flere tiltak for deg å prøve, for eksempel å tømme bufferen, slette midlertidige Internett-filer, og laster ned et program fra Speak Easy området for å fikse nedlasting direkte kobling problem .