Hvordan sjekke for Webwatcher på en PC

Hvordan sjekke for Webwatcher på en PC


Den WebWatcher programmet er et sikkerhetsprogram ment å overvåke hva datamaskinen brukerne gjør og logge hva de skriver og noen områder som de besøker. Programmet kan brukes til skadelige formål av folk som ønsker å stjele informasjon, fordi det er vanskelig å oppdage. WebWatcher går helt stille på datamaskinen, og viser ikke opp i lederprogrammer liste oppgave eller på programmer og funksjoner menyen. Den eneste måten å sjekke for eksistensen av programmet på maskinen din, er å starte datamaskinen i sikkermodus, slik at WebWatcher ikke kan åpne seg og deretter kjøre en anti-spyware-verktøyet til å finne den.

Bruksanvisning

1 Ta opp din nettleser og gå til et nettsted som tilbyr en nøkkel logger oppdage program som "Spybot Search and Destroy" (se Ressurser nedenfor). Finn nedlastinger delen av siden og klikk på linken for å laste ned programmet installasjonsfil.

2 Klikk på "Lagre fil" link hvis nettleseren dukker opp en ekstra vindu som ber deg bekrefte at du faktisk ønsket å laste ned filen. Vent til installasjonsfilen til helt ned og deretter legge ned nettleseren. Naviger til mappen på harddisken på datamaskinen som inneholder nedlastede filer og programmer. Dobbeltklikk på installasjonsfilen du lastet ned fra nettsiden.

3 Klikk på "Neste" -knappen nederst til høyre side av installasjonsvinduet, og klikk deretter på "Install" for å starte installasjonsprosessen. Klikk på "Finish" når installasjonen er fullført for å lukke ned vinduet. Åpne datamaskinens "Start" -menyen ved å klikke på Windows-ikonet nederst til venstre side av skrivebordet. Velg "Shut Down" og klikk deretter på "Start" -knappen.

4 Hvordan sjekke for Webwatcher på en PC

Vent til logoen til produsenten av datamaskinen for å dukke opp på skjermen. Trykk F8 gjentatte ganger til logoen forsvinner og en ny svart og hvit menyskjermen vises på skjermen. Trykk på pil ned på tastaturet og merke alternativet merket som "Safe Mode". Trykk på Enter-tasten når oppføring er merket for å starte datamaskinen i sikkermodus.

5 Dobbeltklikk på skrivebordsikonet for nøkkelen logging verktøyet du har installert tidligere. Klikk på "Oppdater" -knappen i venstre ende av programvinduet og vente på den nyeste versjonen av programvaren er ferdig nedlastet. Klikk på "Søk etter problemer" knappen øverst i vinduet og vente på skanningen kjøre ferdig.

6 Les gjennom listen over tasteloggere og spyware programmer som verktøyet oppdaget og sjekke for å se om WebWatcher er oppført. Klikk på "Fjern valgte Entries" hvis det er oppført for å fjerne programmet fra harddisken på datamaskinen.

Hint

  • Lagre en sikkerhetskopi av hver av de viktigste filene til en ekstern kilde før du kjører en anti-nøkkel logging program. Dette er viktig i tilfelle det sletter et program som du ville likevel på datamaskinen.