Hvordan sjekke Hotmail Med Comcast e-post

Mange har flere e-postkontoer på om det er fordi de har byttet internettleverandører eller endret sin e-postadresse. Det er en hassle å sjekke flere kontoer hver dag eller å kontakte alle og fortelle dem at du har endret e-postadresser. Hvis du har Comcast og Hotmail-kontoer, kan du bruke Comcast e-post for å sjekke Hotmail-kontoen din og spare noen få trinn. Les videre for å finne ut hvordan.

Bruksanvisning

1 Logg deg på Comcast e-postkonto. Klikk på "Mailbox Manager" på venstre side av skjermen.

2 Velg "Legg til postkassen." Denne er plassert på høyre side av skjermen under din postkasse navn.

3 Klikk på "External" som type e-postkonto og velg "POP3" for e-postserveren fordi det er den type server som Hotmail har.

4 Input e-postserveren og e-postadresse. Dette må være en aktuell Hotmail-konto i orden for deg å sette den opp til å bli sjekket av Comcast e-post.

5 Skriv inn brukernavn og passord for Hotmail-kontoen. Passordet vil bli lagret som en kryptert versjon i Comcast e-postkonto. Klikk på "Lagre".

6 Sjekk din Hotmail-konto ved å klikke på "Mine postkasser" på venstre side av siden, og deretter velge din Hotmail-konto.

Hint

  • Hvis du ennå ikke har en Hotmail-konto logg deretter på hotmail.com og velg "Registrer deg" på venstre side av skjermen. Du kan melde deg på gratis konto eller for den konto som har en liten årlig avgift for større lagringsplass.