Hvordan sjekke om Minne er Working

Hvis datasystemet har kjørt unormalt sakte, kan en av minnemoduler har gått dårlig. Også, hvis du bare nylig installert nye minne, er det en god idé å sjekke og være sikker på at det er anerkjent av systemet og fungerer som det skal. Heldigvis gir systeminformasjon verktøy Windows 'et øyeblikksbilde av systemressursene, herunder mengden av tilgjengelig systemminne at datamaskinen registrerer og er i stand til å bruke. Dette verktøyet er tilgjengelig i alle nyere versjoner av Windows, fra Windows 98 fremover.

Bruksanvisning

1 Åpne "Start" -menyen ved å klikke på knappen nederst til venstre på skjermen. Navigere i menyen til "Programmer" eller "Alle programmer" avhengig av hvilken versjon av Windows, og deretter til "Tilbehør" og til slutt "System Tools."

2 Klikk på "System Information" i Systemverktøy-mappen for å starte systeminformasjon program, som åpnes i et nytt vindu.

3 Scroll ned på høyre side av systeminformasjon skjermen til du finner "Total fysisk minne." Dette forteller deg hvor mye minne som systemet gjenkjenner som er installert og brukbar. Hvis dette beløpet ikke samsvarer med det du mener å være til stede i systemet ditt, så du kan ha en dårlig minnemodul.