Hvordan sjekke Twitter relasjoner

Hvordan sjekke Twitter relasjoner


Relasjoner kan bli forvirrende på Twitter, der alle har muligheten til å følge eller ikke følge alle andre. I motsetning til på andre lukkede sløyfe sosiale nettverk, kan du følge noen uten å bli fulgt tilbake og vice versa. Selv om følger / følgende teller på profilsiden din vil gi deg en idé om hvem som er og ikke følger deg, kan du bruke noen triks for å finne ut nøyaktig hvor du står med vennene dine.

Bruksanvisning

1 Prøv å sende noen en direktemelding for å finne ut om denne personen følger deg. Etter noen på Twitter gir brukeren tillatelse til å sende deg private meldinger. I motsetning til på Facebook, der vennskap er gjensidig, kan du følge noen på Twitter, og ikke bli fulgt tilbake. "D brukernavn beskjed" i tweet boksen for å teste direkte melding skriver; enten det vil gå gjennom, eller du får en feilmelding med teksten "Du kan ikke sende en direktemelding til noen som ikke følger deg."

2 Skriv inn ditt brukernavn på FriendorFollow.com å få en rask titt på hvem som ikke følger deg tilbake ( "etter"), som du ikke følger tilbake ( "fans") og hvem dine "venner" eller gjensidig følger er. Hvis tweets er beskyttet, bare du kan se denne informasjonen; hvis kontoen din er offentlig, kan hvem som helst få tilgang til den.

3 Besøk en venns Twitter-profil side og sjekk ut Connections-funksjonen i høyre kolonne. Du kan se hvem som følger både av deg og som du hver følgende. Denne funksjonen kan være nyttig hvis noen du ikke er sikker på at du vet starter følger deg; Oversikt over koblingene kan gi deg en idé om hvem dine felles venner kan være.

4 Finn ut om to brukere som følger hverandre med Follower Check. Du kan bruke dette verktøyet til å raskt sjekke om følgende status for eventuelle to brukere med offentlige regnskap.