Hvordan sjekke ytelsen til et grafikkort

Hvordan sjekke ytelsen til et grafikkort


Et grafikkort ytelse består utelukkende av hvor mange bilder det er i stand til å tegne hvert sekund. Dette er det bildefrekvens, eller FPS (forkortelse for frames per sekund). Selvfølgelig, ulike programmer understreke grafikkort på forskjellige måter, så noen resultatmål viser bare innenfor rammen av det bestemte programmet. Det er derfor profesjonelle lesere bruker Fraps til å sjekke ytelsen over et dusin eller flere forskjellige programmer når du vurderer en bestemt grafikkort.

Bruksanvisning

1 Last ned, installere og kjøre gratis prøveversjon av Fraps (se Ressurser).

2 Klikk på fanen "99 FPS", og klikk deretter på feltet under "Benchmarking hurtigtast" overskriften. Velg en hurtigtast for å aktivere referanseindeksen ved å trykke på den tasten på tastaturet. Sørg for å bruke en nøkkel som ikke har noen spesiell funksjon i programmet du bruker for testen. For eksempel, i Microsoft Word, kan du trykke på F1-tasten åpner en hjelpemeny; Dermed, hvis du ønsket å bruke Fraps i Microsoft Word, du ville ikke velge F1 som benchmarking hurtigtast.

3 Sjekk "MinMaxAvg" boksen under "Benchmarking hurtigtast" og sørge for at de "FPS" og "Frametimes" boksene er både ukontrollert. Den "MinMaxAvg" alternativet vil produksjonen de høyeste, laveste og gjennomsnittlig bildefrekvens på din benchmark til en fil slik at du kan kontrollere resultatet etter endt test.

4 Kjør programmet som du ønsker å teste grafikkortet og trykk den valgte referanse hurtigtast for å starte testen. Deretter kan du bruke programmet som normalt så lenge du vil. Hvis testing med et spill, bør du vurdere å spille gjennom et enkelt nivå eller deler av et nivå, så dette er hvordan profesjonelle lesere sjekke grafikkort ytelse i sine referanseindekser.

5 Trykk referanse hurtigtast du valgte en gang til for å avslutte testen når du er ferdig.

6 Åpne "benchmarks" -mappen i katalogen der du installerte Fraps. Du kan finne plasseringen av denne katalogen under "Folder å spare benchmarks i" overskriften under "99 FPS" -fanen i Fraps. Det er "C: \ Fraps \ benchmarks" som standard.

7 Åpne utskrifts CSV-fil i "benchmarks" -mappen for å se resultatene av testen. Filen navn vil være navnet på programmet du brukte, etterfulgt av år, måned og dag, deretter noen unike ID-numre og til slutt "minmaxavg.csv." Hvis du har et regnearkprogram som Microsoft Excel installert, vil dette programmet åpne CSV-filer som standard. Hvis ikke, vil en enkel tekst editor som Notisblokk (følger med alle versjoner av Windows) fungerer like bra.