Hvordan sjekker jeg Dell Strømforsyning?

Dell laptop kan plutselig slå ned mens du jobber med det på grunn av en utarmet strømforsyning. For å unngå situasjoner som dette - eller hvis du ønsker å vite hvor mye strøm som er igjen i Dell laptop --- Dell har verktøy innfødte til sine bærbare datamaskiner i Windows 7 som lar deg sjekke batteristatus.

Bruksanvisning

Taskbar Battery Meter

1 Hold musepekeren over ikonet "batterimåler" på høyre side av oppgavelinjen for å sjekke hvor mye strøm som er igjen i batteriet. Dette tallet viser som en prosent. Klikk på "Battery Meter" ikonet for flere alternativer.

2 Høyreklikk på oppgavelinjen i Windows, og velg "Properties" hvis du ikke ser en batterimålerikonet på oppgavelinjen. Dette vil få opp en ny dialogboks.

3 Klikk "Tilpass" under "Notification Area." Dette åpner et vindu som viser en liste over ikoner som du kan vise på høyre side av oppgavelinjen.

4 Klikk på pilen til høyre for "Power" og velg "Vis ikoner og varsler." Dette fører til at batterimålerikonet for å alltid vise på høyre side av oppgavelinjen.

Dell Battery Meter

5 Klikk "Start" og velg "Control Panel".

6 Klikk på "Maskinvare og lyd" og klikk "Strømalternativer".

7 Klikk på "Dell Battery Meter" i den venstre ruten i vinduet Strømalternativer.

8 Klikk på "Battery Status" -kategorien for å sjekke status på din Dell laptop batterilading. Klikk på "Battery Health" -kategorien for varslinger på helsen din laptop-batteri Dell. Klikk på "batterilevetid" -kategorien for muligheten til å deaktivere batterilading unntatt på oppstart.

Hint

  • De fleste bærbare datamaskiner fra Dell som kjører Windows 7 har lignende strømstyrings verktøy. Rådfør deg med brukerhåndboken for å finne ut hvordan du får tilgang Dell strømsparingsverktøy på din modell av Dell laptop eller hvis den bærbare datamaskinen kjører en annen versjon av Windows enn Windows 7.