Hvordan skanne dokumenter raskt

Selv om folk er ofte avhengige av digitale dokumenter, blir eldre dokumenter fortsatt blir arkivert i kontorer, boliger og andre steder for folk som trenger papirkopier på posten. Bevaring av disse dokumentene kan være vanskelig. Det er ikke lett å lage kopier av noen dokumenter, og billige kopiløsninger gir ikke alltid gode resultater. Skanne dokumentet med en god skanner kan være den beste løsningen, fordi når filen er skannet, kan du lage så mange kopier som du vil. Hvis du skannet den i høy kvalitet, kan du være i stand til å skrive ut det også med utgang nesten ser like. Hvis du har nok av dokumenter, er det godt å vite hvordan å øke hastigheten på skanning.

Bruksanvisning

1 Tilegne seg den nyeste versjonen av skanneprogramvaren eller laste ned VueScan. (Se Ressurser).
.

2 Installer Vuescan.

3 Start programmet som er knyttet til din skanner eller VueScan hvis du har installert den.

4 Begynne å skanne ved å klikke på "Preview" for å utføre en rask analyse av dokumentet.

5 Tegn en rektangulær boks rundt forhåndsvisningsområdet dekker bestemt område som du ønsker å skanne. Jo mindre boksen, vil raskere skanneren skanne, siden det krever mindre behandling. Hvis det er et alternativ å sette output filtype, angir filtypen til JPEG, fordi den bruker komprimering.

Hint

  • Prøv programvaren som leveres av produsenten først før du prøver VueScan. VueScan har fordelen av å skanne dokumenter raskt uavhengig av skanneren eller drivere, og det har flere tilpasningsmuligheter. NeatWorks er en annen løsning som raskt skanner bunker med dokumenter.
  • Hvis du skanner dokumenter i svart-bleke, setter skanneren til svart og hvitt for å fremskynde prosessen. De fleste programmer, inkludert VueScan, har dette alternativet. Resultatene avhenger av hvilken modell av skanneren.