Hvordan Skift farger på Paint

Noen ganger er det nødvendig å endre fargene i et bilde. Du kan oppnå dette ved å bruke Pick Color og Color viskelær verktøy i Microsoft Paint, som leveres som standard på de fleste Microsoft-baserte datamaskiner. Dine resultater kan variere basert på konsentrasjon og oppmerksomhet på detaljer du bruker i å identifisere og velge farger, og i farger du velger for den endelige bildet. Recoloring på Paint er lettere på strektegninger enn på skannede bilder eller fotografier.

Bruksanvisning

1 Åpne bildet i Paint. Valgte Pick Color verktøyet. Det ser ut som en dropper.

2 Velg en farge fra bildet. Velge den børsteverktøyet og gjøre en flekk av maling av ved siden av bildet. Gjenta med hver farge i bildet. Bruke zoom verktøyet kan være nødvendig for å se alle fargene.

3 Velg farger for å erstatte hver av fargene i bildet, og klikk på penselverktøyet. Legg flekker av maling ved siden av bildet av disse fargene også.

4 Velg Pick Color verktøyet på nytt. Bruk venstre museknapp for å velge den fargen du ønsker å slette og høyre museknapp for å velge den fargen du ønsker å erstatte den med.

5 Klikk på Erase / Color viskelær verktøy. Det ser ut som et viskelær. Hold nede høyre museknapp og flytte markøren rundt bildet. Den opprinnelige fargen vil bli erstattet av den nye fargen. Gjenta for alle de andre fargene i bildet.

6 Lagre bildet ved å trykke CTRL-S eller velge "Lagre" i "Fil" -menyen.