Hvordan skjerpe en Blurry PDF

Hvordan skjerpe en Blurry PDF


Forkortelsen PDF står for Portable Document Format, og dette filformatet gir mange fordeler for å lage, sende og presentere vanlige dokumenter. Imidlertid kan disse noen kjøre-of-the-mill PDF-dokumenter ser uskarpe basert på noen få faktorer. Den opprinnelige papirdokument hadde dårlig utskriftskvalitet under scanning.The person som har redigert PDF brukt et dårlig valg av fonter i det digitale dokumentet. Som sluttbruker, kan du ikke gå tilbake og kontrollere etableringen av PDF. Men hvis du har Microsoft Windows, kan du bruke funksjonene i operativsystemet for å muligens forbedre PDF som det vises på skjermen.

Bruksanvisning

Endre skjermoppløsning

1 Klikk rundskrivet Windows kulen logoen nederst i venstre hjørne av skrivebordet (også kjent som "Start" -knappen). Skriv "Juster skjermoppløsningen" i søkeboksen nederst på Start-menyen. Trykk "Enter" for å åpne skjermoppløsningen til Displayinnstillinger vinduet.

2 Åpne rullegardinmenyen ved siden av "Resolution". Flytt glidebryteren helt opp til den innstillingen som er merket som "Anbefalt" av Windows-operativsystemet.

3 Klikk på "Apply" og "OK" for å stille inn dataskjermen til sin opprinnelige oppløsning, noe som kan bidra til å løse uklare tekst i PDF-dokumentet slik det vises på skjermen.

Endre Skjerm Dots per tomme (DPI)

4 Skriv "DPI" i søkeboksen nederst på Start-menyen. Trykk "Enter" for å åpne vinduet Skjerminnstillinger.

5 Klikk på "Set Custom Text Size (DPI)" i ruten til venstre i vinduet, som åpner en ny dialogboks.

6 Sjekk markere boksen ved siden av følgende alternativ i tilpasset PPT-innstilling dialogboksen: ". Bruk Windows XP stil DPI Scaling"

7 Klikk på "OK" -knappen for å ha Windows 7 bruk Windows XP DPI skalering, potensielt redusere forekomsten av uskarphet i PDF-dokumentet.

Hint

  • Sjekk skriverens blekknivåer for å utelukke det som årsak til uskarpe tekst på papir før skanning. Windows 7-operativsystemet er i stand til å lese skriveren blekknivåer, uten behov for produsentens proprietær programvare.
  • Pass på Cleartype og Truetype-funksjoner er aktivert i datamaskinens operativsystem.