Hvordan Skrap Alle på Orkut

Orkut er et online sosialt fellesskap utviklet av Google. Ved å bli Orkut eller registrere på en eksisterende Google-konto, kan brukerne få kontakt med folk som deler samme hobbyer og interesser. I tillegg kan Orkut brukere legge til bilder, meldinger og video til nettstedet ved å bruke "Utklipp" -funksjonen. Når du oppretter en "skrap", heter det Orkut brukeren har muligheten til å sette innlegget synlighet. Endre synlighet til "Public" sikrer at alle Orkut brukere kan se innlegget.

Bruksanvisning

1 Gå til Orkut offisielle hjemmeside "www.orkut.com." I «Logg inn med din Google-konto" tabellen, skriv inn din Gmail e-postadresse og passord, og klikk "Logg inn" -knappen. Klikk på "Opprett en konto" -knappen under for å opprette en Google-konto hvis nødvendig. Følg instruksjonene på neste side og klikker på "Jeg aksepterer" for å opprette en ny Google-konto og få tilgang til Orkut hjemmeside.

2 Klikk på "Utklipp" fanen øverst på hjemmesiden. Brukere kan også få tilgang til "Utklipp" fra under profilbildet på venstre side av skjermen. Klikk på "Post" knappen for å lage en ny "Utklipp" post.

3 Finn "Synlig Til:" linken nederst til venstre del av den hvite "Utklipp" -vinduet. Klikk på "Public" for å endre synlighetsnivå av innlegget til alle Orkut brukere. Skriv en melding i feltet, og klikk på bildet og video ikoner for å legge media til "Utklipp" post. Klikk på "Post" knappen igjen for å publisere innlegg for alle brukere å se.