Hvordan Skriv inn russisk på et engelsk tastatur

Hvordan Skriv inn russisk på et engelsk tastatur


Din splitter ny datamaskin, ut av boksen, er allerede utstyrt for å støtte et flertall av verdens språk. Og hvis det ikke støtter et bestemt språk du vil, kan du enkelt laste ned en installasjon for språket. Men russisk, eller kyrillisk, evne er forhåndslastet på mange maskiner på installasjon av operativsystemet, og bytte tastaturet, eller inndataspråk, fra engelsk til russisk vil ta deg ikke mer enn noen få klikk.

Bruksanvisning

Endre et tastatur til russisk Input

1 Klikk på "Start" -menyen nederst til venstre på skjermen.

2 Bla til Kontrollpanel og klikk på den. Dette vil åpne et nytt vindu.

3 Klikk på ikonet merket "Dato, klokkeslett, språk og regionale innstillinger." Ofte er dette ikonet er en globus av noe slag. Dette skal åpnes i samme vindu.

4 Klikk på "for region og språk." Igjen, dette er vanligvis et ikon med en globus. Dette vil åpne et nytt vindu.

5 Klikk på fanen (på de fleste datamaskiner, den andre kategorien fra venstre) "Språk".

6 Under "Teksttjenester og inndataspråk" ramme, klikker du på "Detaljer". Dette skal åpne et nytt vindu.

7 På "Installerte tjenester" ramme, klikker du på "Legg til" knappen. Dette vil åpne et nytt vindu med rullegardinmenyer.

8 I den nye "Add Input språk" vinduet "Input language" rullegardinmenyen, endre inndataspråk til russisk. Fra Tastaturoppsett / IME-menyen kan du velge enten russisk eller russisk (skrivemaskin).

9 Trykk "OK" gjennom alle vinduene. Dette vil ha endret språkinnstillingen, og på oppgavelinjen skal du se en «RU" for russisk, som lar deg veksle mellom russisk og engelsk på et enkelt klikk.