Hvordan skrive Beskrivende Nettstedet Innhold

Når det gjelder tegning i Web-brukere til nettstedet ditt og holde øynene på siden, er innholdet konge. Den beste nettinnhold er ikke definert av lengden eller omfanget av innholdet; den er definert ved kortfattet og beskrivende tekst. Nøkkelen til å tiltrekke Internett-brukere er å gi dem akkurat det de søker etter. For å gjøre det, må du holde innholdet på siden din målrettet og beskrivende.

Bruksanvisning

1 Begrense hver side på nettstedet ditt til et bestemt emne. Tenk på hver side på nettstedet ditt som kapittel i en bok. Hold innholdet på hver side begrenset til et bestemt emne. Begrense emnet hjelper deg bedre strukturere innholdet, som fører til en kortfattet og beskrivende side.

2 Hold innholdet kort og rett på sak. Bare fordi du skriver innhold dusinvis av sider betyr ikke at det er mer beskrivende. Nettbrukere premie kortfattethet. Still et ord telle før du begynner å skrive, og ikke tillate deg selv å overgå det. Ved å sette et ord teller, er du tvunget til å inkludere bare de mest beskrivende elementer av emnet.

3 Lag en skisse av siden før du begynner å skrive. Skriv et sammendrag uttalelse som omfatter det punktet du prøver å gjøre på siden. Utkast noen supplerende punkter for å gjøre ditt argument eller poenget ditt. Unngå å skrive utenfor rammen av denne disposisjonen. Å bo beskrivende, må du opprette strenge grenser for innholdet på siden din. Når forfattere stige omfanget av et emne, har de en tendens til å gå tur eller gi filler innhold, som utvanner innholdet er beskrivende makt.

4 Rediger innholdet etter at det er skrevet. Redigering er halve kampen når det gjelder å skape beskrivende innhold. Skjær ut noen setninger som ikke er direkte knyttet til den smale omfanget av emnet. Sammenligne innholdet med den opprinnelige disposisjonen. Slett noe i teksten som ikke er tilstede i disposisjonen. Hvis du har en god del innhold på skjærebrett, fortvil ikke, du kan bruke left innhold på en egen del av ditt nettsted.