Hvordan skrive et svar på en personlig annonse

Svare på en kontaktannonse kan være litt nervepirrende --- spesielt når du gjør det for første gang. Din reaksjon bør avhenge sterkt på det som ble skrevet i annonsen. De fleste mennesker ikke setter pris på en cookie-cutter annonse respons som ser ut som det er blitt skrevet til hundrevis av andre mennesker. Plus, er lett å få øye på en form-lignende respons. Når du svarer på det personlige annonsen du må la den andre personen vite at du tok deg tid til å lese annonsen ved å skape en unik og gjennomtenkt svar.

Bruksanvisning

1 Les gjennom den personlige annonse et par ganger for å få en klar forståelse av motivasjonene bak den personen som postet annonsen. Måle om personen er på jakt etter en venn for dating, et seriøst forhold eller noe annet. Hvis du gjenkjenner og erkjenner den andre personens motivasjon vil det hjelpe deg å skrive en mer effektiv respons.

2 Identifiserer deg med et fornavn. Gi din alder (eller et generelt bilde av din alder hvis du er følsom om denne informasjonen, for eksempel "jeg er i min sent 30s").

3 Forklare nøyaktig hvorfor du fant annonsen interessant. For eksempel: "Jeg liker at du elsker dyr fordi jeg har tre hunder."

4 Fortell personen hva du gjør for en levende. Bare liste stillingsbetegnelse. Ikke gå inn i detaljer før den første date eller hvis du blir spurt i en fremtidig e-post eller telefon samtale.

5 Snakk om hva du liker å gjøre for moro skyld, for eksempel sykling, spise på italienske restauranter eller på reise.

6 Gi en kort fysisk beskrivelse av deg selv inkludert høyde, hår og øyenfarge og vekt (hvis du føler deg komfortabel å gi denne siste biten informasjon utenfor balltre --- hvis ikke kan du gi et generelt bilde av din størrelse, slik som tynne, gjennomsnitt, eller tung-set).

7 Fest en liten, enkel, beskjedne bilde til din e-post svar på om dette er en online personlig annonse. Et ansikt skudd er å foretrekke.

Hint

  • Alltid være ærlig i ditt svar på en kontaktannonse. Hvis du ligger og dette er senere avslørt vil du få den andre personen til å tvile andre detaljer av svaret ditt. Tenk på hvordan du ville føle hvis du fant ut at den andre personen løy i annonsen.
  • Hvis du møter noen fra en personlig annonse, alltid møte i et godt opplyst offentlig sted --- helst på dagtid.