Hvordan skrive i MLA-format for Microsoft Word Processor

Hvordan skrive i MLA-format for Microsoft Word Processor


MLA stil refererer til Modern Language Association og brukes regelmessig for forskningsartikler innen humaniora og liberal arts felt. Den bruker en enkel stil med korte henvisninger i tekst som tilsvarer en liste over verk sitert på slutten av dokumentet. Mange universiteter og skoler, samt magasiner og tidsskrifter ansette MLA stil. Den MLA Handbook for Writers of Research Papers (se Ressurser) detaljer alt du trenger å vite om hvordan du formaterer et dokument i MLA stil.

Bruksanvisning

1 Åpne et tomt dokument i Microsoft Word 2007.

2 Formater teksten som anbefalt av MLA stil, som inkluderer dobbel linjeavstand tekst, en lesbar skrift som Helvetica eller Times New Roman og 12 pkt skrift. Klikk på "Home" -kategorien. Klikk på "Linjeavstand" -ikonet i "Avsnitt" gruppen. Velg "2.0" til dobbel-plass dokumentet. Du kan også klikke på pilen til høyre for ordet "Avsnitt" for å få opp "Avsnitt" dialogboksen, og under "Linjeavstand" velg "Double" fra drop-down boks. Klikk deretter på "OK".

3 I "Skrift" -gruppen, velger en font og 12 pt skriftstørrelse. Du kan også klikke på pilen til høyre for ordet "Skrift" for å få opp "Skrift" dialogboksen. Herfra kan du endre skrifttype Times New Roman og endre skriftstørrelsen til 12 pt. Klikk deretter på "OK".

4 Velge sidemarger til en tomme på alle sider. Klikk på "Page Layout" -kategorien. I "Page Setup" gruppe, klikk på "Marginene" og sørge for at "Normal" er valgt.

5 Lag en overskrift i øverste høyre hjørne på hver side med ditt etternavn og sidetallet. For å gjøre dette, klikk på "Sett inn" -kategorien. I "Topp- og bunntekst" gruppe, klikk på "Header". Velg "Blank". På "Design" -kategorien i "Topp- og bunntekst" gruppe klikk "Sidetall". Velg "Top of Page" og "Vanlig nummer 3." Skriv inn etternavnet foran "1" på den første siden.

6 Begynn å skrive. Hvis du skriver et forskningsprosjekt papir for en klasse, skriv inn navn, professor navn, kursnavn og dato i øverste venstre hjørne. Lag en sentrert tittelen på neste linje. Skriv inn bare ett mellomrom etter punktum på slutten av hver setning (i stedet for to, som er ofte gjort).

7 Skriv inn i tekst henvisninger bruker parentes etter et direkte sitat eller parafrase. Hvert sitat vil referere til verkliste på slutten av dokumentet. Hvis navnet på forfatteren er nevnt i setningen, bare skriv inn sidetallet for henvisningen i parentes. Ellers angir forfatterens navn, etterfulgt av sidenummeret.

For eksempel: "Når Hester spurt om Pearl vet hvorfor moren bærer Scarlet Letter, svarer hun at det er av samme grunn at statsråden holder sin hånd over hjertet hans (Hawthorne 158)."

8 Skriv en liste over verk sitert på slutten av papiret. Se Ressurser for å finne ut hvordan du formaterer hver type arbeid. De er oppført i alfabetisk rekkefølge etter forfatterens etternavn.

Hint

  • Disse instruksjonene dekker kun grunnleggende MLA stil. Se i MLA Handbook (se Ressurser) for eventuelle spørsmål du måtte ha om MLA formatering.