Hvordan skrive med en bambus Tablet

Hvordan skrive med en bambus Tablet


Muligheten til å bruke din egen personlige håndskrift på datamaskinen er en kunstnerisk idé for blogging, journalføring, signaturer, eller noe annet som krever et personlig preg. Lære å skrive på en Bamboo tablett krever trening vår hånd-øye-koordinasjon mye som vi måtte med en mus eller styreplate på en bærbar datamaskin. Det er litt forskjellig fra å skrive med penn på papir, men det gir samme effekt. The Bamboo pennen er trykkfølsom, slik at du kan endre utseendet av hjerneslag basert på hvor mye press du øve, mye som en vanlig penn eller blyant.

Bruksanvisning

1 Koble USB-kabelen for Bamboo tablett inn i en USB-port på datamaskinen. Åpne et tekstbehandlingsprogram på Vista eller Office 2007.

2 Ta tak i pennen som du ville en vanlig penn. Hold pennen over skriveflaten på tegnebrettet. Observer som markøren sporer bevegelsene dine på pennen.

3 Plasser pennen mot skriveflaten på tabletten til det punktet at du ønsker å begynne å skrive på skjermen. Eksperimenter med hvor mye press du plasserer på spissen. Spissen er trykkfølsom, så hvor mye press vil regulere tykkelsen og mørke linjen. Skriv i varierende press for å bli kjent med pennen følsomhet.

4 Snu pennen over og trykk på viskelær til tabletten skriveflaten. Praksis slette noe av det du har skrevet. Viskelæret er ikke trykkfølsom, så det er ikke nødvendig å bære ned som du ville gjort med en blyant mens sletting. Utvikle en følelse for slag som kreves for å slette med pennen.

5 Øv ved hjelp av øvre og nedre knapper på pennen. Den øverste knappen fungerer som et høyreklikk på musen. Den nederste knappen kan du panorere eller bla visningen på skjermen. Disse standardinnstillingene kan endres ved å gå inn på fanen pennen på menylinjen. Det vil være en rullegardinmeny for både øvre og nedre knappen valg. Du kan også gjøre andre justeringer av pennen fra denne menyen som nivået av trykkfølsomhet. Bruk pennen for en stund før du endrer disse innstillingene.

Hint

  • Øve på å bruke pennen så mye som mulig for å bli dyktigere.
  • Ikke oppbevar pennen hviler på spissen, fordi dette vil skade spiss med tiden.