Hvordan skrive ut adresseetiketter med MS Word

Enten du greier det blå postkontor boks full hver måned eller bare sende ut et par bokstaver og regninger, lagre hendene fra kramper opp med å skrive navn og adresser ved å designe og skrive ut adresseetiketter på datamaskinen. Microsoft Word raske etiketter oppsett har etiketter for omtrent enhver anledning utskrift i løpet av minutter.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft Word. Klikk på "masseutsendelser" -fanen øverst på skjermen. Klikk på den andre knappen "Etiketter", på båndet / verktøylinje under kategorien. Den "Konvolutter og etiketter" åpnes med "Etiketter" -kategorien misligholdt.

2 Klikk på tegningen av etiketten i nederste høyre hjørne av vinduet. Trekk ned "Merk leverandørene" -menyen og velg "Microsoft" hvis det ikke allerede er misligholdt. Bla gjennom "Varenummer" alternativer. For en standard ark med 30 adresseetiketter, dobbeltklikk på "30 per side" alternativet. Klikk på "Nytt dokument" -knappen, og et nytt Word-vinduet åpner med et ark med etiketter brutt ut etikett av etiketten.

3 Klikk deg inn øverst til venstre etiketten på siden. Skriv inn navn og adresse. Marker teksten.

4 Velg "Home" -fanen øverst på skjermen hvis den ikke allerede er misligholdt. Endre etiketten tekstens utseende ved hjelp av kontrollene i "Skrift" i båndet / verktøylinje, for eksempel endring av font, øker tekststørrelsen og endre fargen.

5 Marker teksten på etiketten. Trykk på "Ctrl" og "C" for å kopiere teksten.

6 Klikk inn i neste blank etikett på siden. Trykk på "Ctrl" og "V" for å lime inn i etiketten. Gjenta for å lime inn på alle etikettene på siden til de er alle fylt.

7 Slå på skriveren og legg i papir etiketter. Klikk på "File" -fanen øverst på skjermen. Velg "Skriv ut". Klikk opp "kopier" boksen for antall sider med etiketter som skal skrives ut. Klikk på "Skriv ut" -knappen for å skrive ut adresseetiketter.