Hvordan skrive ut Avery 5267 etiketter

Etiketter er en ideell måte å hjelpe deg å holde styr på alt fra mapper til oppskrifter. De kan også lagre dine hender ved å automatisere oppgaven med å skrive navn og adresse på konvolutter. Etiketter kommer i en rekke pre-cut klistremerke papirstørrelser; den måten å maksimere sin nytte er å skape et ark med etiketter kuttet til deres eksakte størrelse. Dra nytte av programmer 'Avery 5267 label maler eller lage dine egne maler og starte merking.

Bruksanvisning

Bruke Word

1 Åpne Word og klikk på "masseutsendelser" -fanen øverst på skjermen. Velg "Etiketter" knappen på venstre side av båndet / verktøylinje under kategorien. Klikk på grafikken på etiketten i nederste høyre hjørne av vinduet.

2 Trekk ned "Label Leverandører" -menyen og velg "Avery US Letter." Bla gjennom alternativene, og dobbeltklikk Avery 5267, "Easy Peel returadresse-etiketter." Klikk på "Nytt dokument" knappen og en hel side med etiketter i fire kolonner åpen i et nytt Word-vinduet.

3 Klikk markøren inn i øverste venstre etiketten på siden. Skriv inn etiketten informasjon. Marker den nye teksten, og klikk på "Home" -fanen øverst på skjermen. Endre tekstens utseende ved hjelp av alternativene på "Skrift" i verktøylinjen.

4 Marker all teksten på etiketten. Trykk på "Ctrl" og "C" for å kopiere den. Klikk inn i neste blank etikett på siden. Trykk på "Ctrl" og "V" for å lime inn i den kopierte etiketten. Gjenta for å lime etiketten inn i de andre blanke etiketter på siden. Gjør eventuelle endringer i teksten etter behov.

5 Legg merke papiret inn i skriveren og slå den på. Klikk på "File" -fanen øverst på skjermen. Velg "Skriv ut". Dytte "kopier" boksen opp til antall ark med etiketter som skal skrives ut, og klikk på "Print" -knappen.

Bruke Paint

6 Åpne Paint, klikk på Paint-knappen og velg "Properties". Type "0,5" inn i "Bredde" boksen og "1,75" inn i "Høyde" boksen. Velg "inches" og klikk "OK."

7 Velg en liten farget boks fra "Colors" i båndet / verktøylinje. Klikk på "Text" -verktøyet, "A" -ikonet. Klikk på etiketten, velger en font og tekststørrelse og skriv teksten på etiketten. Endre lakkfarger og tekststørrelser som ønsket.

8 Klikk på "Select" -knappen på båndet / verktøylinje. Velg "Velg alle". Trykk på "Ctrl" og "C" tastene på tastaturet for å kopiere etiketten. Klikk Paint-knappen, velg "Properties" og endre sidestørrelsen til "8,5" bredde og "11" inches. Trykk på "Ctrl" og "V" -tastene på tastaturet for å lime inn den kopierte etiketten.

9 Lim totalt 80 eksemplarer av etiketten, i fire kolonner med 20, på siden. La en 0.031-tommers margin på toppen og bunnen og 0,1 marginer på venstre og høyre side av siden, og i mellom hver kolonne for å sikre riktig posisjonering for etikettene.

10 Klikk Paint-knappen og velg "Skriv ut". Slå på skriveren, belastning på etiketten papir og dytte opp "Antall kopier" boksen til antall sider med etiketter som skal skrives ut. Klikk på "Skriv ut" -knappen.

Bruke Publisher

11 Åpne Publisher, og klikk på "Etiketter" knappen under "mest populære" i "Tilgjengelige Maler" skjerm. Rull til bunnen av skjermen til "Produsenter" -delen. Klikk på "Avery US Letter" filmappe. Dobbeltklikk på Avery 5267 label og det åpner i Publisher arbeidsområdet.

12 Klikk på "Insert" -menyen øverst på skjermen. Velg "Tegn Text Box". Tegn en tekstboks på etiketten.

1. 3 Skriv inn etiketten informasjon, for eksempel en adresse eller en persons navn og slagord. Marker teksten og klikk på "Home" -kategorien. Endre font, tekstfarge, størrelse og posisjon ved hjelp av alternativene på båndet / verktøylinje.

14 Klikk på "File" -fanen øverst på skjermen. Klikk på "Skriv ut" -knappen. Forsikre deg om at "Flere eksemplarer per ark" alternativet er valgt under "Sider" i "Innstillinger" området for å sikre at du skriver ut en hel side med etiketter i stedet for bare en enkelt etikett.

15 Slå på skriveren og legg i etikettpapir. Klikk opp "Kopi av utskriftsjobben" boksen til antall ark med etiketter som skal skrives ut. Klikk på "Skriv ut" -knappen.

Hint

  • Paint er en grunnleggende tegning og tegning programmet, som er grunnen til at det ikke kommer med forhåndsinnstilte Avery maler. På grunn av dette, setter du opp din egen versjon av malen fra bunnen av, noe som gjør den originale etiketten å passe 5267 størrelse, deretter lime kopier av det til å passe på etiketten avisens 80-per-side format.