Hvordan skrive ut Avery 8699 DVD etiketter

Hvordan skrive ut Avery 8699 DVD etiketter


Bruke Avery 8699 DVD etiketter, kan du skrive ut skreddersydde etiketter til å gjelde DVDer for et profesjonelt utseende. De er laget for å fungere med alle blekkskrivere for fotokvalitet etiketter. Hvis du vil skrive dem, kan du bruke gratis DesignPro programvare levert av Avery, som er en tilpasset programvare utviklet spesielt for utskrift av Avery etiketter. Hvis du velger, kan du også skrive ut etiketter fra andre programmer som Microsoft Word.

Bruksanvisning

1 Sørg for at din blekkskriver er riktig koblet til datamaskinen. Sett et ark med Avery 8699 etiketter i skriveren.

2 Logg deg på Avery nettsted for å laste ned og installere gratis DesignPro programvare. Den er tilgjengelig for både PC og Mac.

3 Åpne programmet til å begynne å designe dine etiketter. Under Fil-menyen, velg "New". Velg "Project fra bunnen av."

4 For å velge riktig type etikett, bla gjennom de forskjellige Avery produkter. Velg en merket "8699" under "Item Number". Klikk på "OK".

5 Design dine DVD-etiketter på malen gitt. Du kan importere din egen grafikk, skrive tekst, og designe dem slik du vil. Du kan redigere farger, font og skriftstørrelse.

6 Når etikettene er designet, klikk på "File". Klikk på "Skriv ut". I dialogboksen velger du skriveren og uansett hvor mange kopier du ønsker. Klikk på "Skriv ut".

7 Når etikettene har skrevet, bare skrelle dem av og bruke på DVDer.

Hint

  • Det er en god idé å skrive ut etiketter på vanlig papir for å sørge for at alt ser riktig før du bruker etiketter. På den måten, hvis det er noen feil du ikke vil ende opp med å kaste bort etikettene.
  • Hvis du ikke ønsker å bruke DesignPro programvare, kan du skrive ut etiketter med Microsoft Word. I Word, åpne et nytt dokument. Under Maler, velg "Etiketter". Klikk på "Media". Microsoft Office Online etikettmaler vil laste. Bla gjennom dem, på jakt etter de som sier "Avery 8699" i beskrivelsen.