Hvordan skrive ut Avery etiketter 8167 i Word 2007

Hvis du bruker Microsoft Word for å skrive brev og annen korrespondanse, vurdere å bruke Word til å kle seg konvoluttene når det er på tide å sende disse brevene. Dra nytte av Word 2007 funksjoner for å holde hendene fra kramper opp mens adressering konvolutter, containere og annen emballasje. Bruk av en stabel med Avery 8167 etiketter og Word å lage etiketter mal for å få fortgang i mailing prosessen.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft Word 2007. Klikk på "Office" -knappen øverst på skjermen. Velg "New". Dobbeltklikk på "Etiketter" -knappen på tilgjengelige maler skjermen. Dobbeltklikk på "Post og fraktetiketter" filmappe.

2 Dobbeltklikk enten "Forretningsadresseetiketter" eller "Home adresseetiketter" -mappen. Enten kan tilpasses og begge tilbyr Avery 8167 maler.

3 Bla gjennom etikettmaler for å finne en kompatibel med Avery 8167. Dobbeltklikk på en etikett, og en full ark med etiketter (80 totalt) åpnes i et nytt Word-dokument.

4 Klikk markøren inn i øverste venstre etiketten på siden. Marker eksempel linjer og skrive over dem med ditt eget navn og adresse, eller tre andre linjer med informasjon.

5 Marker den nye teksten og høyreklikk på det. Velg "Skrift". Endre tekstens utseende ved å endre font, tekstfarge, tekststørrelse og posisjon. Klikk på "OK".

6 Marker den nye etiketten og trykk "Ctrl" og "C" for å kopiere den. Klikk deg inn neste etikett på siden. Marker plassholder etikett-teksten og trykk "Ctrl" og "V" for å lime inn i den oppdaterte definert etikett tekst. Gjenta for å lime inn egendefinert tekst til de andre etikettene på siden.

7 Klikk på "Office" -knappen og velg "Lagre som". Skriv inn et navn for Avery etikettarket og lagre den på datamaskinen.

8 Klikk på "Office" -knappen igjen og velg "Skriv ut". Slå på skriveren og legg i Avery etikett papir. Dytte de "kopier" boksen opp til antall etiketter du vil skrive ut. Klikk på "Skriv ut" -knappen for å skrive ut Avery etiketter.