Hvordan skrive ut Avery etiketter

Avery leverer printer papir til mange ulike formål, fra visittkort til navneskilt. De gir også en rekke papirer som kundene kan bruke til å skrive ut sine egne etiketter. Avery tilbyr disse etikettene i ulike størrelser og typer (som skallet og stokk dem.) Men for å bruke disse etikettene på riktig måte, vil du ønsker å gå til Avery nettstedet for å få den malen du trenger for den spesielle etiketten du bruker.

Bruksanvisning

1 Gå online for å Avery (se ressurser.) Klikk på fanen "Maler og programvare".

2 Velg "Avery Maler" -delen. Rull ned og klikk på den generelle type etikett du bruker (adresse, returadresse, forsendelsesmerker eller filmappeetiketter.)

3 Se gjennom de oppførte etikettene av den typen du har valgt og velger den aktuelle en du har kjøpt. Klikk deretter på "Last ned malen" -knappen. Logg på kontoen din (eller registrere deg for en), og lagre malen filen til datamaskinen.

4 Åpne programmet du vil bruke. Avery leverer versjoner av mal for Microsoft Word, samt flere Adobe-programmer som Photoshop eller Illustrator.

5 Bruk tekstredigering evner av programmet du bruker til å skrive inn informasjonen for etikettene. Lagre arbeidet ditt og skrive ut etikettene.