Hvordan skrive ut Avery fargekoding etikett

Avery produserer en rekke populære kontorrekvisita, inkludert farge koding etiketter. Å designe og skrive ut fargekoding etiketter, kan kundene gå til den offisielle Avery hjemmeside og laste ned en gratis kopi av Avery DesignPro. Det programmet er svært enkel å bruke og lar brukerne opprette en etikett design fra bunnen av eller tilpasse en forhånds Avery mal.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer den nyeste versjonen av Avery DesignPro.

2 Åpne DesignPro og klikk på "Design fra Scratch" alternativet. "Velg mal" -vinduet vil vises på skjermen.

3 Finn produktnummeret på forsiden av "Avery Color Coding Etiketter" pakken. Skriv inn produktnummeret, for eksempel 5466, i "Finn Item Number" tekstboksen, og klikk på "Søk". En forhåndsvisning av etiketten malen vises i øvre høyre hjørne av vinduet. Klikk "OK" for å gå videre til hovedmalen skjermen.

4 Klikk på "Sett inn" -kategorien og velg "Tekst". Skriv inn meldingen i tekstboksen. Du kan også redigere stil, farge og størrelse på teksten ved å klikke på de skrift drop-down menyer på verktøylinjen.

5 Klikk på "Ny fane" ikonet nederst på skjermen. Den "Ny fane" funksjonen legger en kopi av den nye designen til neste etikett i malen.

6 Klikk på fanen "File", velg "Print Preview" og se gjennom etiketten design. Når du er fornøyd med designen, setter du inn etikettarket, med ansiktet ned, i skriveren, og klikk på "Skriv ut" -ikonet.