Hvordan skrive ut dobbeltsidig på Word 2007

Hvordan skrive ut dobbeltsidig på Word 2007


Når skriveren har tosidig utskrift evner, ellers kjent som automatisk tosidig utskrift, er det en funksjon ofte foretrukket for å spare papir. Den lille skriverikonet øverst i Microsoft Word-skjermen er en svært praktisk funksjon for raskt å skrive ut dokumentet du jobber med. Det er imidlertid ikke gi deg noen alternativer for eksempel utskrift på begge sider av arket. Heldigvis finnes det en enkel måte å skrive ut tosidige sider.

Bruksanvisning

For skrivere med tosidig utskrift Capabilities

1 Klikk på runde Office-knappen øverst til venstre hjørne av Word-dokumentet. På venstre side er en liste over ikoner og deres beskrivelse; på høyre side er en liste over "siste dokumenter".

2 Klikk på syvende ikonet nede (i form av en skriver) med ordet "Skriv ut" ved siden av den. Ikke bekymre deg om pilen og liste over alternativer som vises når du plasserer musepekeren over dette ikonet. Bare å klikke på ikonet vil ta deg hvor du skal gå. En liten "Print" skjerm vil komme opp.

3 Klikk på "Properties" øverst til høyre på print screen. En ny skjerm vises, og denne skjermen vil være forskjellig for hver skriver, som det kommer fra skriverprogramvaren i stedet for fra Word.

4 Se etter et alternativ på alle faner merket "tosidig utskrift", "tosidig utskrift" eller "tosidig utskrift". Velg alternativet på riktig måte. Hvis du ikke finner en slik funksjon, gjør skriveren støtter tosidig utskrift.

For skrivere uten dobbeltsidig utskrift Capabilities

5 Utfør trinn 1 og 2 fra det foregående kapitelet for å åpne "Print" skjerm.

6 Klikk på radial-knappen ved siden av "Sider:" i "Page Range" på midten venstre side av print screen. Skriv inn en enkelt side nummeret for å skrive i boksen til høyre for "Sider:". Skriv ut siden.

7 Last den utskrevne siden inn i skriveren. Plasser den blanke siden opp på utskriften på toppen av skriveren papirkapasitet, noe som gjør det neste stykke papir som skal skrives ut. Merk hvilken vei du har utskriftssiden i papirskuffen selv om det er vendt ned.

8 Gjenta trinn en gjennom to, og skriv det neste sekvensielle sidenummer i boksen til høyre for "Sider:" til den siden du nettopp skrevet. For eksempel, hvis du bare utskrevet side 1, tast inn nummer 2. Dette vil skrive ut den andre siden bak på den første siden. Sjekk for å avgjøre om justeringen er riktig mellom for- og baksiden. Visste skrives den andre siden opp ned? Hvis ja, skriv ut side 1 igjen. Plasser siden blanke siden opp i skriver skiftende retning med utskriftssiden vendt å korrigere justering.

9 Fortsett å gjenta trinnene til hele dokumentet skrives ut.