Hvordan skrive ut dobbeltsidig Ved hjelp av en Microsoft Word Omvendt Book Fold

Hvordan skrive ut dobbeltsidig Ved hjelp av en Microsoft Word Omvendt Book Fold


Skrive en bok om Microsoft Word krever at du skrive ut på begge sider av arket. Enten det er en vanlig hefte eller en bok med en omvendt bok fold, må du sette dokumentet opp for tosidig utskrift. En bok med en omvendt fold er nyttig hvis du skriver en bok på et språk som leses fra høyre mot venstre. Dobbeltsidig utskrift er kjent som tosidig utskrift. Noen skrivere er i stand til automatisk tosidig utskrift, mens andre kan bare håndtere manuell tosidig utskrift.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft Word.

2 Forbered heftet.

3 Skriv ut en testside slik at du vet den riktige måten å laste sidene skal skrives ut på motsatt side. Skriv ut en side, skrive en liten "x" øverst på siden og sett papiret for å skrive ut på motsatt side og skrive ut noe annet. Sjekk plasseringen av "x" for å sørge for at du har satt inn papiret i riktig retning.

4 Gå tilbake til heftet.

5 Klikk på "File" og velg "Skriv ut".

6 Velg "Skriv ut ensidig." Hvis du ser "ut på begge sider", velg det alternativet, noe som betyr at skriveren er satt opp for automatisk tosidig utskrift. Hvis skriveren er i stand til automatisk tosidig utskrift, kan du nå klikke på "Skriv ut" for å skrive ut heftet.

7 Velg «Manuell Skriv ut på begge sider" hvis skriveren ikke er i stand til å automatisk tosidig utskrift.

8 Klikk på "Skriv ut".

9 Snu bunken med utskrifter og sett dem inn i skriveren når du blir bedt.