Hvordan skrive ut doble sider i MS Word

Enten du er interessert i å redusere papirforbruket, holde portoutgifter ned eller prøver å etterligne magasinet og bokside stil format, kan utskrift på doble sider av arket kommer i veldig nyttig. Etter å ha fullført et flersidig dokument i Microsoft Word, ingen problemer med å skrive ut dobbeltsidig har Word. Det er din skriver som er involvert med å gjøre den endelige avgjørelsen i slike tilfeller - vil du vite ved å sjekke Words "Print" skjerm.

Bruksanvisning

1 Åpne Word. Klikk på "File". Klikk "Open". Finn dokumentet du vil skrive ut tosidige og dobbeltklikk på filnavnet. Dokumentet åpnes i et Word-vinduet.

2 Klikk på "File" fanen igjen. Klikk på "Skriv ut" for å åpne "Print" skjerm, som vil være litt forskjellig for hver skriver.

3 Gjennomgå standardskriver under fet ordet "Skriver". Hvis dette ikke er skriveren stand til å gjøre dobbeltsidig utskrift, velger at skriveren fra disse alternativene.

4 Sjekk skjermen for en drop-down menyen, sjekk boksen eller knapp som sier "Skriv ut dobbeltsidig", "Tosidig utskrift" eller "Print to sider." Velg det alternativet.

5 Slå på skriveren og legg i papiret. Klikk opp "kopier" -knappen for antall kopier av tosidige sider som skal skrives ut. Klikk på "Skriv ut" -knappen.

Hint

  • Ikke alle skrivere har evnen til tosidige, eller tosidig utskrift. De fleste av de små, enkle hjemmeskrivere, med utskriftsskuffer passer den 8,5-tommers med 11-tommers papir, kan ikke skrive ut tosidig fordi de ikke er stor nok til at papiret kan snu rundt på den andre siden. I disse tilfellene, er du fortsatt i stand til å skrive ut tosidig. Bare skriv ut side en, fjerne den fra utskriftsbrettet, la blekket tørke, sett den tilbake i skriveren - sjekk innstillingene for om siden skal vende opp eller ned - og gjenta prosessen for side 2.