Hvordan skrive ut en bok i Microsoft Word

Hvordan skrive ut en bok i Microsoft Word


Det er flere måter å skrive ut en bok ved hjelp av Microsoft Word. En måte er å opprette et dokument i Word og laste den opp til et nettsted print-on-demand, slik som Lulu.com eller Amazons Opprett Space. Du har en rekke side størrelse alternativer, og alt du trenger å gjøre er å gjøre de riktige side størrelse alternativer og marginnstillingene for dokumentet, og boken vil bli skrevet ut på riktig papirstørrelse, med trykk på begge sider av sidene. Men, hvis du ønsker å skrive ut en bok på datamaskinen, vil du formatere sidene dine annerledes.

Bruksanvisning

1 Forstå begrepet side signaturer. I utskrift, er en signatur et ark med flere utskrevne sider på ett ark. Slik skriver du ut en 6 1/2 "x 8 1/2" bok i Word, kan du instruere programmet til å skrive ut dokumentet på signaturer, som kan skrives ut og satt sammen til en bok. Du kan binde boken, ved hjelp av en kam bindemiddel på kontoret levere store.

2 Åpne dokumentet i Word. Klikk på "File" og deretter "Page Setup" og velg "Margin" -kategorien. I menyen som åpnes velger du "Book Fold" i rullegardinmenyen ved siden av "flere sider."

3 Legg merke til at i det øyeblikket du har valgt "Book Fold" ordene "Inside" og "utenfor" vil vises i nærheten av de margin justeringer på den menyen. Velg hvor mye plass du vil langs innsiden og utsiden av margin. Legg merke til at Word har også endret sideretningen til "Landskap". Hold ark per hefte innstillingen "Alle" skal gjelde for hele boken.

4 Legg plass til rennesteinen boksen hvis du ønsker ekstra plass langs fold område av boken. Format du bestiller, og legger til sidetall og nødvendige sider, for eksempel en tittelside eller copyright side.

5 Skriv ut dokumentet ved å klikke på "Fil" og "Skriv ut". I utskriftsmenyen som åpnes, merk av i boksen ved siden av "Manuell tosidig." Dette vil skrive ut halvparten av sidene i boken din. Du vil da sette disse sidene opp ned i skriveren og skrive ut på motsatt side av sidene.