Hvordan skrive ut en Internet Explorer Script Error

Hvordan skrive ut en Internet Explorer Script Error


Internet Explorer vil noen ganger vise skriptfeil når en nettside møter en Javascript-feil i koden. Disse feilene er vanligvis bare meningsfullt for webutviklere som forstår koden. Imidlertid kan det være lurt å ta skriptfeil slik at du vise dem til noen som kan hjelpe deg med å løse problemet. En måte å gjøre dette på er å ta et skjermbilde av Internet Explorer feilmelding, importerer bildet inn i WordPad og skrive det ut.

Bruksanvisning

1 Åpne Internet Explorer og gå til en nettside som fører til en skriptfeil skal vises.

2 Trykk på "Print Screen" skjerm på tastaturet. Dette vil ta bildet på skjermen og lagre den på din Windows utklippstavlen.

3 Klikk på Windows "Start" -menyen og skriv "WordPad" (uten anførselstegn). Trykk "Enter" og WordPad vil åpne.

4 Høyreklikk hvor som helst i WordPad vinduet og velg "Lim inn" fra rullegardinmenyen. WordPad vil åpne utskriftsvinduet. Du vil se en liste over tilgjengelige skrivere i vinduet og en "Innstillinger" -knappen.

5 Klikk på "Preferences" for å åpne "Utskriftsinnstillinger" vinduet.

6 Klikk på rullegardinpilen i "Orientering" seksjonen og velg "Landskap". Dette vil sette utskriften modus til landskapet. Klikk "OK" for å lukke vinduet.

7 Finn skriveren som du vil skrive ut til i listen over tilgjengelige skrivere. WordPad vil skrive ut dokumentet inneholder Internet Explorer Script Error.

Hint

  • Når du limer inn skjermen fange bildet inn i WordPad, kan du endre størrelsen ved å dra i håndtakene som vises rundt kantene av bildet.