Hvordan skrive ut en JetDirect-kort

Hvordan skrive ut en JetDirect-kort


En JetDirect-kortet lar deg konvertere stående skriver til en nettverksskriver. Det i sin tur gjør det mulig for flere brukere å dele samme enhet, noe som kan redusere kostnadene ved å eliminere behovet for alle å ha sin egen skriver. Enten du har tenkt å bruke JetDirect aktivert skriver i hjemmet eller på kontoret, må du vite hvordan du konfigurerer den riktig. Du må også gi andre brukere med klare instruksjoner slik at de kan få tilgang til skriveren på tvers av hjemme- eller kontornettverket.

Bruksanvisning

1 Skriv ut en konfigurasjonsside fra skriveren og kontroller nettverks seksjon for IP-adressen. IP-adresse er en serie på fire tall, atskilt av en periode, og at antallet er hva JetDirect kortet inni skriveren bruker til å kommunisere med din hjemme- eller kontornettverket og omverdenen. Den nøyaktige fremgangsmåten for å skrive ut en konfigurasjonsside varierer fra skriver til skriver, så ta kontakt med brukerhåndboken for instruksjoner.

2 Logg deg på en datamaskin på hjemme- eller kontornettverket. Klikk på "Start" -knappen og skriv "Skriv ut" i "Search program og filer" boksen.

3 Velg "Legg til en lokal skriver" alternativet. Velg "Opprett en ny port" og bruk rullegardinmenyen for å velge "Standard TCP / IP-port."

4 Klikk "Next" og skriv inn IP-adressen fra konfigurasjonssiden i "Vertsnavn eller IP-adresse". Klikk "Next" og velg skriverprodusenten og modellnummer fra listen.

5 Klikk "Next" til du ser navnet på skriveren. Skriv inn et nytt navn for skriveren, eller godta en som er tildelt som standard. Fortsett å klikke på "Next" til "Skriv ut en testside" -vinduet vises. Velg "Ja" for å skrive ut en testside, og er ferdig med å installere skriveren.

6 Gå til dokumentet du vil skrive ut, klikker du på "File" -menyen og velg "Skriv ut" fra listen over alternativer. Velg den nye skriveren fra listen, og klikk "OK" for å skrive ut til JetDirect-kortet.