Hvordan skrive ut en sjekk på utskriftspapir

Hvordan skrive ut en sjekk på utskriftspapir


Mange skrive ut sine egne kontroller for å spare på kostnader eller tilpasse utseendet til sine kontroller. Noen sjekk utskrift programvare krever kjøp av blank sjekk former, men mange programmer vil skrive ut på blankt skriver avisen. Du kan også kjøpe blank sjekk lager papir som har sikkerhetsfunksjoner som vannmerker, uteksaminert farger og microprinting. Sjekken lager papir har fordelen av å være perforert slik at du kan lettere skille sjekker fra siden etter utskrift.

Bruksanvisning

1 Installere og kjøre en sjekk-utskrift program på datamaskinen din.

2 Oppgi sjekke kontohaverens navn, adresse og telefonnummer inn i programmet.

3 Skriv inn navn og adresse til banken der brukskonto er plassert.

4 Oppgi bank routing nummer, sjekker kontonummer og eventuelle sjekknumre du ønsker å skrive ut på kontrollene.

5 Velg eventuelle bilder eller bakgrunns design som du vil skal vises på kontrollene. De fleste sjekk skrive programmer har et utvalg av design og bilder å velge mellom. Prøv å velge en design som vil gjøre din sjekker vanskeligere å endre.

6 Skriv inn pengebeløp, mottakers navn og dato hvis du skriver ut en bestemt sjekk. Ellers lar denne informasjonen tomt.

7 Sett papir i en skriver. De fleste sjekk skrive programmer krever en laserskriver og en oppløsning på 600 dpi eller høyere. En laserskriver kan håndtere MICR eller E13-B fonter som kreves av føderal lov til å brukes på kodene nederst på sjekken. Den høye oppløsningen er nødvendig for optiske lesere til riktig skanne sjekker.

8 Hvordan skrive ut en sjekk på utskriftspapir

De fleste sjekk skrive programmer krever en laserskriver og en oppløsning på 600 dpi eller høyere.

Skriv ut sjekker og undersøke dem for nøyaktighet.

9 Bruk saks eller papirkniv til å kutte sjekker hverandre hvis du bruker vanlig skriver papir.

Hint

  • Mange banker og forhandlere bruker sjekk leser utstyr som ikke vil være i stand til å lese kodene på bunnen av sjekken med mindre du bruker magnetisk blekk. Den magnetiske blekk, også kalt MICR blekk, er tilgjengelig for mange skrivermodeller. Ved hjelp av magnetisk blekk for å skrive ut sjekker kan hjelpe deg å unngå forsinkelser i behandlingen av sjekker.
  • Sjekk med banken din for å se om det har retningslinjer innenfor selv trykt sjekker. Noen banker kan ikke tillate kontoeiere å skrive ut sjekker med mindre de bruker sjekk lager papir.